Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital. Riscă să-i fie amputat piciorul

 Dumitrache Laura
.

Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital. Vedeta a fost implicată într-o situație fără precedent. Tânăra și-a pierdut cheile de la casă, motiv pentru care a decis să spargă geamul de la balcon pentru a intra în imobil. Diana s-a lovit grav la picior, iar medicii de la spital iau în considerare amputarea piciorului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Problemele se țin lanț de Diana Gureșoaie. Vedeta se află într-o situație dificilă, după ce s-a accidentat grav la picior. După ce a spart geamurile de la balconul locuinței sale pentru a intra în imobil, tânăra riscă să-i fie amputat piciorul. Vedeta a fost transportată de urgență la spital.

Diana GuresoaieDiana Guresoaie

În urmă cu câteva zile, Diana Gureșoaie a mai trecut printr-o experiență neplăcută. Vedeta a fost atacată de o femeie în timp ce se afla într-un restaurant din nordul Capitalei. Influencerița a depus plângere la poliție, și speră ca autoritățile să îi facă dreptate.

Citește și: Diana Gureșoaie a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută într-un restaurant din Capitală:”Am fost amenințată”

Citește și: Diana Gureșoaie, replică pentru Alex Bodi, după scandalul din restaurant:”E ridicol să crezi că am sărit să-l tai”

Citește și: Ce tratament face Adda pentru a scăpa de borelioză:”Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală”

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei:„A încercat să mă convingă să mă sinucid'

Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.

Diana Gureșoaie trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii susțin că existăposibilitate să-i fie amputat piciorul. Influencerita s-a rănit după ce a spart unul dintre geamurile de la balconul locuinței, după ce și-a pierdut cheile de la imobil. Diana a vrut să intre în casa și a decis să spargă geamul de la balcon, dar s-a rănit grav la picior.

Potrivit Wowbiz, vedeta ar putea rămâne fără un picior. Totul s-a întâmplat joi, când Diana le-a arătat fanilor cum își petrece ziua. În urmă cu câteva ore, înainte ca tragedia să se întâmple, aceasta a mers la sală, pentru a face sport, iar apoi a ieșit în oraș să ia prânzul la un restaurant de lux. În aceste momente, Diana este internată în stare gravă la spital.

Diana Gureșoaie a fost atacată într-un restaurnat din Capitală

Problemele se țin lanț de vedetă. În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit momente de coșmar după ce a fost atacată de o femeie într-un restaurant din Capitală. Diana Gureșoaie a povestit că a fost lovită din senin cu un scaun și a lovit-o în repetate rânduri. La scurt timp după incident, Diana a mers la Poliție și a depus plângere.

„Sunt în regulă. Nu am avut o altercație cu nimeni. M-am săturat să zică lumea de altercațiile pe care nu le provoc eu. A venit o doamnă de 50 de ani care m-a lovit din senin. Eu nu am făcut nimic. M-a lovit cu scaunul pe umăr. Am făcut și plângere la Poliție.Nu am vrut să spun nimic despre asta până acum deoarece tata are probleme cu inima și cine știe ce ar fi crezut că s-a întâmplat. Sunt bine, nu m-am bătut eu cu nimeni. Nici măcar nu am putut să ripostez. N-am putut să reacționez pentru că mă ținea cineva de mâini. De data asta chiar sunt o victimă. Poliția sper să își facă treabă', a declarat Diana Gureșoaie pentru FANATIK.

Diana a fost implicată într-un scandal de proporții cu Alex Bodi

Diana Gureșoaia a mai fost implicată într-un scandal care a luat amploare. Vedeta s-a certat cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Scandalul ar avut loc într-un local de fițe din Herăstrău, în luna august a anului trecut.

În urma acelui eveniment, Diana ar fi primit interdicție să mai intre în acel restaurant. Se pare că totul ar fi pornit de la niște jigniri și amenințări pe care Oana Marica i le-ar fi adresa brunetei, moment în care a intervenit și Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton