Diana Dumitrescu și-a prins soțul cu mesaje compromițătoare: "L-am și urmărit, am locația lui"

 Dumitrache Laura
.

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. Vedeta în vârstă de 39 de ani are o carieră de succes și o familie minunată. Fosta prezentatoare tv este căsătorită cu Alin Boroi, iar împreună au un băiețel. Recent, Diana a mărturisit ce mesaje găsea în telefonul soțului ei la început de mariaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a fost căsătorită în trecut cu Ducu Ion, dar cei doi au divorțat în urmă cu 9 ani, iar vedeta a recunoscut că a trecut prin momente grele. Actrița s-a confruntat cu depresia, dar a apărut în viața ei Alin, iar cei doi s-au căsătorit și au o familie frumoasă.

diana dumitrecudiana dumitrecu

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în 2018 cu Alin Boroi, iar în 2013 a divorțat de Ducu Ion. Vedeta este discretă cu viața sa personală și vorbește de putine ori despre momentele grele din viața de cuplu. Invitată în podcastul moderat de Oana Radu, Detectorul de Minciuni, Diana a povestit ce mesaje compromițătoare i-a găsit soțului ei în telefon.

Citește și: Cum își rezolvă Diana Dumitrescu și soțul ei certurile de cuplu:„Am învățat de la bunica lui să…'

Citește și:Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă:”Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!”

Citește și:Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, implicate într-un nou scandal la un an de la moartea artistului:'Au uitat că l-am ajutat'

Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital:„M-am împiedicat și…'

Diana Dumitrescu și-a prins soțul cu mesaje compromițătoare

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Actrița și-a găsit fericirea alături de Alin Boroi, alături de care are un băiețel minunat. Vedeta a povestit că înainte să devină părinți, au existat câteva momente de gelozie între ei. Mai mult, Diana a recunoscut că l-a începutul mariajului îi verifica telefonul soțului ei și i-a găsit câteva mesaje compromițătoare.

„Sunt foarte geloasă. De un an nu îi mai verific telefonul. La începutul relației o făceam frecvent. Îmi place că are un cont profund. Am contul lui de acces și el pe al meu. Nu îi mai verific telefonul cam de când a apărut Carol în peisaj. Lucrurile s-au schimbat foarte mult de când a apărut copilul.(…) Soțul meu nu este persoană publică, nu are Instagram și Facebook.Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu ca femeie să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează.”, a declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu: „L-am urmărit”

Actrița a recunoscut că este o femeie geloasă, la fel și soțul ei. Înainte ca fiul Carol să vină pe lume, Diana Dumitrescu și-a urmărit soțul printr-o aplicație. Totodată, aceasta recunoaște că și ea primea mesaje deocheate de la admiratori și invitații în oraș.

„L-am și urmărit, am locația lui. De când a apărut Carol, nu am mai deschis, decât o singură dată când m-a rugat el să îi găsesc telefonul. Nu l-am surprins niciodată să îmi verifice telefonul, dar nu este exclus. Eu îi mai dau la un moment dat și îl găsesc prin mesaje, se uită, dar nu mă deranja pentru că nu am nimic de ascuns. Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap.”, a mărturisit Diana Dumitrescu, la Detectorul de minciuni.

Cum l-a cunoscut Diana Dumitrescu pe soțul ei, Alin Boroi

Diana Dumitrescu a avut parte de un trecut amoros controversat și a suferit foarte mult după divorțul de primul ei soț, Ducu Ion. Actrita a povestit cum l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață. Augustin Viziru a fost cel care le-a făcut cunoștință, el fiind prieten bun cu Alin.

„Ne-a făcut cunoștință Augustin Viziru, căci el este foarte bun prieten cu Alin. Așa ne-am cunoscut. Mai târziu am ieșit la masă și s-a legat. Ajunsesem în perioada în care am zis că nu mă mai interesează, că nu mai vreau, să fiu doar eu cu mine și dacă Dumnezeu îmi aduce pe cineva în viață, să fie o dragoste frumoasă, cu puțină nebunie. Am primit fix ce aveam nevoie.', a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton