Diana Dumitrescu este însărcinată pentru prima oară. Cu ce probleme s-a confruntat pentru a deveni mamă

 Pirvu Cristina
.

Diana Dumitrescu este însărcinată. Anul acesta va deveni pentru prima oară mamă, lucru pe care și-l dorea de ani de zile. Iată că acum dorința i se va îndeplini. A pozat ci burtica la vedere, mândră de ea. Abia așteaptă să își strângă puiul la piept! 

În vârstă de 35 de ani, actrița va avea primul copil. Ea a publicat o fotografie pe contul ei de Facebook, prin care îşi arată burtica de gravidă.  „S-a întâmplat o minune. Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin, a fost mesajul care a însoţit imaginea.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care are o relaţie de câţiva ani.

În trecut, vedeta a fost căsătorită cu Ducu Ion de care a divorțat ulterior. Despre acea perioadă, ea a povestit că era fericită și își dorea un copil.

„Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple. Pentru mine familia nu înseamnă neapărat căsătorie, este ceea ce trăiesc eu acum cu iubitul meu, noi suntem o familie deja, chiar dacă nu am semnat actele. Mi-aș dori să se întâmple, aș fi ipocrită să zic că nu, dar nu grăbesc lucrurile în sensul acesta. „, afirma ea.

Prin ce chinuri a trecut Diana Dumitrescu înainte de a rămâne însărcinată

În 2017, vedeta a crezut că este însărcinată. A fost o alarmă falsă, se pare că se confrunta cu mici probleme. Mai mult decât atât, traversa o perioadă foarte grea și nu putea deveni mamă. Stresul a afectat-o.

„Da, lucrez, îmi doresc foarte mult să am un copil și sper eu să se întâmple și m-am gândit că poate dacă îmi schimb puțin de viață stilul de a mânca și merg pe un stil de viață mai sănătos o să se și întâmple. Pentru că un organism sănătos poate concepe mult mai ușor rămâne de văzut acum să ne țineți pumnii. Și, cum m-am stresat, pentru că îmi doresc foarte mult, poate să fie un factor pentru care nu am rămas însărcinată până acum. Dar eu sunt optimistă și cred că o să rămân la un moment dat. (…) sarcină falsă când ai senzația înainte de a ajunge la perioadă menstruației – ai senzația că sânii te ustură și te dor că parcă ești mai umflată ceea ce se și întâmplă că ai pofte și din dorință de a rămâne însărcinată (…)”, a povestit Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” în 2017.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton