Diana Belbiță și Marius Crăciun, sex la Ferma! Camerele video i-au surprins

 Stamen Diana
.

Se pare că o nouă idilă se înfiripă între doi concurenți de la Ferma. După ce Brigitte Năstase și Florin Pastramă au format un cuplu, se pare că Diana Belbiță și Marius i-au urmat. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau sex la Ferma. 

S-a observat încă de la începutul emisiunii că între Diana Belbiță și Marius Crăciun există o chimie. Cei doi erau foarte apropiați în emisiune și asta a fost observat de toată lumea. Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut la ProTV imagini incendiare cu Diana Belbiță și Marius Crăciun.

Cei doi concurenți au dormit în camera fermierului, iar acolo s-a întâmplat întreaga scenă. La finalul emisiunii au fost difuzate imagini în care Diana Belbiță și Marius Crăciun păreau că fac sex. Tot în aceeași seară, cei doi concurenți s-au sărutat, după ce Kamara l-a provocat pe Marius să o sărute pe Diana. „Vreau să o săruţi pe Belbiţă acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruţi pe Belbiţă pe gură, a spus cântărețul.

Diana Belbiță a fost nevoită să doarmă cu Marius Crăciun în camera fermierului, după ce în camera comună nu mai aveau loc.

Citește și: Brigitte Năstase l-a trădat pe Moroșanu la Ferma. Reacția neașteptată a luptătorului: 'Nu are nici cea mai mică scuză'

Citește și: Brigitte Năstase a confirmat relația cu Florin Pastramă. Vedeta a fost eliminată de la Ferma

FOTO: Facebook, Captură video

Diana Belbiță și Marius Crăciun sex la FermaDiana Belbiță și Marius Crăciun sex la Ferma

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton