Dezvăluiri incredibile despre „Pretty Woman”. Ce ar fi trebuit să se întâmple la sfârşitul filmului cu personajul Juliei Roberts

 Florentina Liutic
.

Filmul-cult din anii 90, „Pretty Woman', care i-a avut în rolurile principale pe Julia Roberts şi Richard Gere ar fi trebuit să aibă cu totul alt scenariu, conform lui Jeffrey Katzenberg, fostul preşedinte al studiourilor Walt Disney, producătorul filmului.

 

În timpul unei conferinţe de presă, acesta a dezvăluit după 27 de ani de la lansarea filmului cât de dificil a fost să fie aprobat finalul acestei producţii, care s-a dovedit o producţie de succes văzută de miloane de telespectatori.

 

Iniţial „Pretty Woman' trebuia să fie un film interzis celor sub 17 ani, care urmărea viaţa unei prostituate de pe Hollywood Boulevard. La sfârşitul versiunii originale, eroina murea din cauza unei supradoze, a dezvăluit Katzenberg.

 

Regizorul Garry Marshall a avut geniala intuiţie de a-şi da seama că publicul îşi dorea cu totul altceva, mai exact o poveste de dragoste. Scenariul a fost rescris, iar filmul s-a transformat într-o comedie romantică de referinţă.

 

Rolul lui Susan Ward din „Pretty Woman' avea să-i aducă faima tinerei actriţe Julia Roberts, pe atunci în vârstă de 21 de ani.

 

Florentina Liutic, Foto: Northfoto

 

Pretty WomanPretty Woman

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton