Dezvăluiri din culisele Asia Express 4. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor

 Oana Pantazi
.

Asia Express sezonul 4 este în plină desfășurare, iar concurenții fac deja cunoștință cu traseele faimosului show. În spatele camerelor de filmat se află însă o echipă imensă, oameni care depun același efort ca și concurenții. Iată la ce provocări sunt supuși participanții la Asia Express!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o pauză nedorită, intervenită în contextul pandemiei, Asia Express continuă cu sezonul 4. Nouă cupluri de vedete, dornice de adrenalină, au pornit într-o experiență inedită, pe Drumul Împăraților. Anul acesta însă traseul concurenţilor de la Asia Express va fi puțin diferit. Aceștia vor porni din Turcia, apoi vor ajunge în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan. Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, care a fost înlocuită de Irina Fodor.

AsiaExpress-sezonul-4-4AsiaExpress-sezonul-4-4

Detalii de culise de la Asia Express 4

În noul sezon, cele nouă perechi sunt formate din: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Puțini își imaginează însă ce efort presupune crearea unui show de asemenea dimensiuni, cu o întindere în mai multe țări… În spatele celor nouă perechi de concurenți se află o echipă imensă, care nu se vede la filmări, formată din aproximativ 200 de oameni – români, dar și localnici -, notează Click. Aflați în turcia, concurenții au pornit deja în aventura vieții lor, iar doi dintre ei Connect-R și Lidia Buble – născuți pe 9 iunie – și-au serbat ziua pe traseele de la Asia Express.

Supuși provocărilor sunt nu doar concurenții, ci și întreaga echipă de producție, deoarece este extrem de dificil să filmezi și să supraveghezi 9 perechi de oameni care se mișcă pe trasee diferite, în intervale orare diferite. Drept urmare, o echipă le însoțește permanent pe producătoarea emisiunii, Mona Segall și pe prezentatoarea Irina Fodor, în timp ce altă echipă lucrează pe traseu și poartă discuții cu localnicii din orașele unde urmează să ajungă concurenții, ori solicită aprobări.

Dacă te atrage această țară poți vedea o serie de curiozități despre Turcia!

Citește și: Primele imagini de la Asia Express, sezonul 4. Vedetele au pornit pe Drumul Împăraților

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor: „Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul”/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea, de urgență la spital cu mama ei: „M-am plimbat prin mai multe spitale”

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că e însărcinată:„Mă susțin necondiționat

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite este însărcinată.Ce sex are bebelușul

Peste 200 de oameni, pe traseu permanent

Concurenții deja au postat fotografii spectaculoase de pe traseu, iar peisajele din Goreme, Cappadocia, îți taie pur și simplu răsuflarea. În spatele acestor imagini se află însă multă… transpirație. Iar asta deoarece fiecare echipă este însoțită de câte un cameraman sau doi, un redactor care se ocupă de testimoniale, un ghid local, un șofer, dar și un asistent de producție.

O altă echipă îi însoţeşte pe Oase şi pe Marius Damian, care merg înaintea concurenţilor pentru a filma şi a afla povestea oraşelor și a obiectivelor turistice care urmează a fi vizitate. Și aceștia sunt însoțiți de o echipă similară.

Chiar dacă cei care se află în atenția publicului sunt concurenții, aflați mereu pe fugă în timpul probelor sau în încercarea de a găsi cazare și mâncare cu 1dolar pe zi, la fel de greu este și pentru cameramani, care aleargă după ei cu camerele de filmat, extrem de grele, pe umeri, dar și pentru ceilalți care îi însoțesc. Concurenții au comentat deja că nu se așteptau să aibă parte de atâtea obstacole, iar Patrizia Paglieri a concluzionat: O zi în Asia Express este cât un an la Bucureşti'. 

Regulile din sezonul 4 Asia Express

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Vor avea la la dispoziție numai un dolar pe zi. Concurenții vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. De asemenea, vor avea de trecutpeste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă.

Marele premiu din acest sezon este de de 30.000 de Euro și va putea fi câștigat de cea mai puternică echipă, la finalul cursei. Provocările sunt cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare.

Cu siguranță, printre concurenții care vor trebui să-și dubleze eforturile pentru a ține pasul cu ceilalți sunt Anca Ungureanu, mama Alexandrei Ungureanu, de 67 de ani, şi actriţa Adriana Trandafir, de 65 de ani. Cei mai tineri concurenți sunt fiica Adrianei, Maria Speranţa, de 20 de ani, şi fiul Patritziei, Francesco, de 24 de ani. Celui din urmă îi va fi, cu siguranță mai ușor, deoarece este o fire sportivă. dintre bărbați, cea mai în vârstă vedetă este Mihai Petre, care are 42 de ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton