Detalii neștiute din trecutul Zinei Dumitrescu. A avut o viață de telenovelă și secrete dureroase

 Oana Popoiag
.

Zina Dumitrescu  a murit la 82 de ani, după o viață atât de plină și cu atâtea răsturnări de situație, că ar putea fi cu ușurință subiectul unei telenovele. Cu toate că a reușit în modă, în plan personal a suferit extrem de mult, experimentând de la violență extremă până la indifelitate. Căsătorită de trei ori, creatoarea de modă a trăit situații greu de închipuit.  

Pe cât de mult succes a avut Zina Dumitrescu în viața profesională, pe atât de puțină baftă a avut în cea personală. Creatoarea de modă a fost căsătorită de trei ori, primul mariaj, cu regizorul Marin Negreanu, tatăl unicului ei fiu, fiind un adevărat coșmar.

Zina Dumitrescu, viață de coșmar cu primul soț

'Într-o seară veneam de la o întâlnire cu prietenele mele. Am întârziat acasă 30 de minute, am ajuns mai târziu de ora la care îi spusesem inițial că voi veni. Când am intrat pe ușă, mi-a aruncat o oală de apă în cap. A început scandalul. În seara aceea, soțul meu a vrut să mă omoare. Am stat în comă patru nopți pentru că m-a dat cu capul de o țeavă de metal. M-am ales în urma loviturii cu o fractură de craniu. Doctorii mi-au spus că mai erau 3 mm ca să fac hemoragie în urma căreia muream ', a dezvăluit Zina la un moment dat într-un interviu despre cel cu care s-a căsătorit la doar 19 ani, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de 17.

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a trăit în ultimii ani într-un azil

Al doilea mariaj a fost cu avocatul Nicolae Radulescu- Botica și a durat 12 ani. La o lună după divorț, Zina l-a cunoscut pe profesorul universitar Constantin Dumitrescu, cel de-al treilea soț, alături de care a trăit 22 de ani, până la moartea acestuia în 2009. Zina Dumitrescu a declarat presei, acum câțiva ani că soțul ei avea o amantă în Germania din anul 1978.

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a făcut 21 de întreruperi de sarcină

Extrem de deschisă în relația cu presa, Zina Dumitrescu a mărturisit un detaliu șocant al vieții ei: a făcut 21 de întreruperi de sarcină. 'M-am măritat la 19 ani şi primul chiuretaj l-am făcut la 20. Eram studentă. Eram prea mică să fac copii. (…) Eu am făcut 21 de avorturi! Profesorul Panait Sârbu m-a îngrijit întotdeauna. M-am dus la el pentru aproape toate chiuretajele pe care le-am făcut. Le-am făcut prin laminare. Este un lemn din nu ştiu ce ţară africană, care, în contact cu secreţiile vaginale, se umflă şi produce o dilataţie lentă de col uterin. Fără durere, fără nimic. Seara mă interna, îmi făcea o anestezie, îmi punea laminarea, mă trezeam apoi şi nu aveam nimic', a dezvăluit Zina Dumitrescu.

Foto: Libertatea

Citește și:

Cătălin Botezatu, prima declarație după ce a aflat că a murit Zina Dumitrescu: „Nu cred aşa ceva!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton