Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de Gina Matache, mama artistei: "N-am văzut așa..."

 Laciu Andreea
.

Mama Deliei a făcut publice o serie de detalii neștiute atât despre soțul artistei, cât și despre relația cântăreței cu părinții ei. Gina Matache trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate. S-a împăcat cu fostul ei soț și locuiesc împreună, dar necazurile nu le dau pace. Delia încearcă să își ajute cât de mult poate părinții, atât financiar, cât și ca sprijin moral. Cu toate acestea, nu este singură în această luptă, a dezvăluit mama artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia și Răzvan Munteanu formează de mulți ani unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi formează o echipă perfectă atât în viața privată, cât și în business, căci soțul cântăreței s-a implicat mereu și în cariera ei. Acum, mama Deliei a dezvăluit câteva informații neștiute până acum despre căsnicia lor.

delia-1-2delia-1-2

Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu

În ultima perioadă, Gina Matache a avut parte de necazuri din cauza unor probleme serioase de sănătate. Se pare însă că fiica ei i-a fost alături atunci când a avut cea mai mare nevoie. Delia și-a strâns toată familia la ea acasă, ca să se bucure în avans de Crăciun. Se pare că Răzvan Munteanu o sprijină pe soția lui în mod constant.

„Noroc cu Delia care ne ia de păr' și ne adună pe toți și noroc cu spațiul ei generos. La ea acasă ne-am întâlnit, fiecare și-a primit cadoul. Cei mici cu veselia lor, noi astea mai coapte pe la bucătărie, așa a trecut ziua.

Citește și: Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice: „Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Citește și: Antonia și Alex Velea și-au înscris copiii la școală privată: „A fost o decizie corectă…”

Citește și: Câți bani cere Delia pentru a cânta la evenimente. Andreea Bălan: „Vine cu decorul, vine cu dansatorii'

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii: „Toată viața mea înseamnă noi”

Fiecare a luat ceea ce a considerat, cadoul cel mai mare este că suntem cu toții în jurul mesei pentru că se întâmplă foarte rar, adică doar de două ori pe an, Crăciun și Paște. Am încercat să facem un obicei din asta, foarte rar se întâmplă să nu fin toți, de când sunt copiii suntem toți.

Răzvan o ajută tare mult, n-am văzut așa soț grijuliu, care știe și programul la care trebuie să plece de acasă, o ajută foarte mult și noi cum putem', a declarat Gina Matache la Antena Stars, potrivit Spynews.

Delia își ajută părinții cu bani

Gina Matache a povestit că fiica ei o ajută enorm și îi oferă și sprijin financiar atunci când are mare nevoi de asta. Delia este foarte atentă cu părinții, dar aceștia nu îi spun chiar toate detaliile despre necazurile prin care trec, ca să o protejeze.

„Cred că bine (n.r. sănătatea), nu știu pe azi pe mâine ce se mai întâmplă, dar sunt bine. Delia a fost lângă noi și operațiile pe afară, ea le-a susținut și nu ne lasă. În continuare ne face abonamente pe la clinicile private și ne sună să ne întrebe dacă am fost. Îmi amintesc când era mică și trebuia să mergem cu ea la clinică și acum cum s-au inversat locurile.

E un copil foarte atent și generos. Ne sprijinim reciproc și ea are nevoie de noi să o susținem. Nu vrem să o încărcăm cu problemele noastre, multe lucruri ea nu le știe. Doar ce nu ai să ascunzi, află', a mai declarat Gina Matache, tot la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram, arhiva Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton