Detalii din spatele camerelor de filmat. Mirela de la ”Insula iubirii” a spus ce s-a întâmplat în emisiune cu adevărat: ”Când am ajuns...”

 Stamen Diana
.

Mirela de la 'Insula iubirii' a spus ce s-a întâmplat în emisiune cu adevărat. Detalii din spatele camerelor de filmat au ieșit la iveală. Concurentă nu s-a ferit cu absolut nimic și a dezvăluit ceea ce mulți voiau să știe. Mirela a reușit să se adapteze imediat pe insulă.

Concurenta de la 'Insula iubirii' susține că a învățat foarte multe din participarea la emisiune. Mirela a povestit că s-a acomodat foarte repede în Thailanda și că recomandă tuturor oamenilor puternici să participe, iar plângăcioșii nu au ce căuta. Aceasta a mai povestit că la început i-a fost destul de greu fără iubitul, Ionuț Gojman, însă apoi s-a obișnuit, mai ales că pe insulă aveau tot ceea ce își doreau. Mirela de la 'Insula iubirii' a mai mărturisit că nu credea că emisiunea era una 100% reală, dar când a ajuns acolo s-a convins că totul este cât se poate de real.

'Când am ajuns eram foarte speriată, pentru că nu știam ce mă așteaptă. Mi-am făcut tot felul de gânduri noaptea, iar apoi am încercat să mă liniștesc. Am așteptat vești de pe cealaltă insulă și am reușit să mă adaptez singură acolo. M-am acomodat foarte bine. Mi-am ales camera, am văzut unde e mâncarea, unde e muzica. E diferit totul față de cum se vede la televizor. Mă gândeam că poate e schimbat ceva puțin. Nu credeam că totul este real. Aveam un feeling că nu e real. E ireal de real. Nu îți vine să crezi ce se întâmplă. Când ajungi acolo ești rupt de cotidian. Toate îți vin de-a gata: mare, mâncare, distracții, coafuri, rochii, machiaj. Intri într-o relaxare și faci ce simți, te gândești numai la tine în momentele alea. Când am văzut ispitele mi se păreau că parcă sunt din revistă. Era și păcat să stai să plângi pe insulă. Nu îți lipsea nimic', a declarat Mirela de la „Insula iubirii'.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare. Concurenta a fost la un pas de moarte

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' a îmbrăcat rochia de mireasă. Imaginile au ajuns pe internet

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton