Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: "Nu este critic de modă"

 Dumitrache Laura
.

Designerul lui Carmen Iohannis, Andreea Tincu a avut o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României s-a prezentat la înmormântarea suveranei îmbrăcată în creațiile creatoarei de modă Andreea Tincu. După ce Botezatu și-a spus părerea despre cele două outfit-uri, creatoarelor celor două rochii a oferit noi detalii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis a îmbrăcat două ținute semnate de creatoarea de modă Andreea Tincu, în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a. Cătălin Botezatu a criticat modul cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României la un asemenea eveniment. După ce a postat un mesaj pe Facebook în care i se adresa designerului, Andreea Tincu a făcut noi declarații pe tema rochiie de la înmormânatarea Reginei.

carmen iohanniscarmen iohannis

Andreea Tincu colaborează de mult timp cu Carmen Iohannis. Creatoare de modă i-a învățat gusturile și de fiecare dată respectă cerințele vestimentare impuse de evenimente la care Prima Doamnă a României participă. Creațiile purtate de aceasta la funeraliile reginei Elisabeta a II-a au fost comentate de Cătălin Botezatu.

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite.Ținuta sa a atras toate privirile

Citește și:Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile:„Ne cunoaștem de foarte mulți ani'

Citește și:Bianca Comănici și Bogdan Mocanu s-au afișat împreună:”Este într-o perioadă sensibilă, vrea afecțiune”

Citește și: Bianca Drăgușanu, derapaj la adresa femeilor scunde:”Dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Tincu este creatoarea de modă care colaborează cu Carmen Iohannis de mulți ani. Designerul s-a ocupat de ținutele Primei Doamne ale României pe care le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. După ce Cătălin Botezatu a comentat rochiile lui Carmen Iohannis și a declarat că aparițiile acesteia sunt inadmisibile, Andreea Tincu a decis să intervină.

După ce a postat un mesaj pe Facebook pentru Cătălin Botezatu, creatoarea de modă a făcut noi declarații.

În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic,  cât mai mic? Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică', a spus, pentru Impact.ro, Andreea Tincu.

Andreea Tincu: „Cred că este prima oară când prima doamnă Carmen Iohannis are o rochie lungime 7/8'

Andreea Tincu susține că este foarte atentă la detalii și la dorințele clienților săi. Astfel procedează și în cazul Primei Doamne ale României, pentru care lucrează de mulți ani.

„Cu doamna Carmen Iohannis oricum discut, pentru că este normal. Eu în general discut cu absolut toate clientele mele, dar libertatea de creație este lăsată pentru designer. Nu a avut o cerință anume. Doar m-a rugat să fie rochia neagră, să fie un decolteu decent și să avem lungimile respective, pe care le-am și folosit. Cred că este prima oară când prima doamnă Carmen Iohannis are o rochie lungime 7/8, dar o avantajează fiind și o persoană înaltă și slăbuță', a mai spus designerul Andreea Tincu.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre ținutele purtate de Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu și-a spus părere despre creațiile purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Designerul de modă a criticat cele două apariții ale soției lui Klaus Iohannis.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat', a spus el pentru Click.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton