Deși este însărcinată, Sânziana Buruiană încă își alăptează fiica, în vârstă de 4 ani! Isabela trebuie convinsă că mama ei are nevoie de lapte pentru bebeluș...

 Oana Pantazi
.

După ce, recent, a luat pe toată lumea prin surprindere anunțând că va deveni mamă pentru a doua oară, Sânziana Buruiană a șocat din nou, mărturisind că încă își alăptează fiica, în vârstă de 4 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a dispărut de ceva vreme de pe firmamentul lumii mondene, Sânziana Buruiană continuă să facă valuri… Blondina a anunțat recent că urmează să devină din nou mamă, recunoscând că vestea a luat-o chiar și pe ea prin surprindere. Iată însă că o nouă declarație de-a Sânzianei a stârnit rumoare – deși fiica ei cea mare a împlinit 4 ani pe 7 ianuarie, vedeta continuă să o alăpteze!

Citește și:Victor Slav, primele declarații despre noua lui iubită! A prezentat-o deja familiei: „Avem planuri mari împreună”

Dilema Sânzianei

Recent, Sânziana a povestit la Antena Stars că ea și soțul ei sunt extrem de fericiți că urmează să devină perințâi pentru a doua oară, însă atunci când a fost întrebată dacă mai alăptează, blondina a dat un răspuns incredibil… „Da, da, mai alăptez și acum', s recunoscut viitoarea mămică.

Desigur, foarte curând Sânziana va întâmpina o problemă, deoarece, odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei, va trebui să-și înțarce fiica cea mare, care are deja 4 ani și 4 luni! Vedeta a menționat că încă se gândește cum să o convingă pe Isabela, deja o domnișoară în toată regula, că va trebui „să păstreze laptele pentru bebeluș'. Probabil că dilema se va încheia odată cu venirea pe lume a micuțului sau a micuței…

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi…”

Cu doar câteva zile în urmă, voluptuoasa blondă anunța că familia ei se va mări curând, spre surprinderea fanilor săi de pe conturile de socializare.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți.

Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc.

Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu ma grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și mai ales de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!.

„Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat! Acum aștept să văd cine mă urmează’, și-a încheiat Sânziana emoționantul discurs.

Citește și: După ce Margherita de la Clejani a făcut accident, mama ei a cerut ajutorul psihologilor! „E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna!”

2Sanziana-Buruiana-copil-12Sanziana-Buruiana-copil-1

Ce nume va purta bebelușul

Sânziana a mai mărturisit și că a ales deja numele bebelușului care urmează să vină pe lume, al cărui sex încă nu l-a aflat. Fie că este fetiță, fie băiețel, micuțul sau micuța va purta, cu siguranță, numele unuia dintre membrii familiei vedetei.

„M-am gândit foarte mult în această perioadă și chiar mi-aș dori, dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu pe care l-am pierdut anul trecut (n.red. Viorel). Și ar fi ideal, mai ales că eu cred că este un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă. În luna octombrie', a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton