Desertul preferat al Ducesei de Cambridge. Bucătarul regal a dezvăluit rețeta favorită a lui Kate Middleton

 Lupescu Anca
.

Fostul bucătar al Casei Regale Britanice Darren McGrady a dezvăluit care este desertul preferat al Ducesei de Cambridge pe care l-a gătit de nenumărate ori în timpul contractului său la Palat. Este vorba de o rețetă de bază de pandișpan și cu multă cremă de caramel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Sticky toffee pudding, desertul preferat de Kate Middleton, dezvăluit de un bucătar

Darren McGrady a lucrat mai bine de 15 ani ca bucătar la familia regală britanică, iar în această perioadă a aflat care sunt preferințele fiecăruia în parte. Fostul bucătar a dezvăluit că desertul preferat al Ducese de Cambridge este „sticky toffee pudding', un preparat pe bază de pandișpan și cu sos de caramel din abundență.

Fostul bucătar regal a mărturisit că din păcate nu a avut ocazia să-i pregătească acest desert soției Prințului William, însă de-a lungul timpului a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a, Prințesa Diana, dar și pentru nepoții Suveranei: Prințul William și Prințul Harry.

Ingrediente și mod de preparare prăjitură cu sos de caramel lipicios

Darren a povestit jurnaliștilor de la „Delish' că Kate Middleton nu are bucătar personal și îi place să-și facă singură propriile cumpărături și preparate, acesta fiind motivul pentru care nu a avut ocazia să-i pregătească Ducesei de Cambridge prăjitura cu sos de caramel lipicios.

images-24images-24

Aceste desert este nu doar aspectuos, ci și foarte savuros. Prăjitura se servește adesea cu frișcă sau înghețată de vanilie care îi conferă un gust aparte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton