Denise Rifai, mesaj furibund după ce a zburat cu o companie aeriană: "E din ce în ce mai rău. Se putea întâmpla orice"

 Radulescu Ruxandra
.

Denise Rifai, mesaj furibund după ce a zburat cu o companie aeriană. Denise Rifai și-a exprimat revolta din cauza condițiilor pe care le-a găsit la bordul unei aeronave. Vedeta a fost nevoită să facă o călătorie pe timpul nopții și a criticat faptul că în avion pasagerilor nu li s-ar fi asigurat apă sau mâncare, deși se aflau 100 persoane la bord, printre care și copii. Denise Rifai a menționat că întreaga situație amintea de perioada comunistă, când oamenii nu aveau acces la cele mai elementare condiții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai, mesaj furibund după ce a zburat cu o companie aeriană. Denise Rifai a devennit foarte populară datorită show-ului „40 de întrebări”, însă vedeta a o lungă carieră jurnalistică în spate. Cu toate că s-a orientat într-o zonă de entertainment, Denise Rifai continuă să facă observații pe contul personal de Facebook, cu privire la anumite probleme din societate. Denise Rifai și-a manifestat recent revolta din cauza condițiilor de la bordul unei aeronave, unde nu se găsea nici măcar o sticlă de apă, în caz că unuia dintre pasageri i s-ar fi putut face rău. Iată ce a declarat Denise Rifai cu privire la această situație.

denise-rifai-40-de-intrebari-c-1000×563-1denise-rifai-40-de-intrebari-c-1000×563-1

Denise Rifai, mesaj furibund după ce a zburat cu o companie aeriană

Denise Rifai a fost contrariată de condițiile de zbor ale unei companii aeriene. Prezentatoarea a susținut că, deși personalul a fost extrem de profesionist, avioanele erau foarte vechi, prețul biletelor mari, iar situația în care au fost transportați pasagerii ar fi lăsat de dorit. Denise Rifai a criticat faptul că la bordul aeronavei nu se găsea nici măcar o sticlă cu apă, sau mâncare, deși era vorba de o cursă cu 100 de pasageri, printre care și copii.

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii:„Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori’ / EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei:„M-a surprins gestul. E un tip natural şi original’ / EXCLUSIV

Lucrurile sunt din ce in ce mai rau! Pare desprins dintr-un film vechi, din perioada comunista, in care romanilor li se explica ca Normalitate insemna lipsa si nimicul.
Bilete scumpe, curse tarzii in noapte. Aparate batrane. Imagine de anii 90!
!!! La bordul aeronavei nu se mai serveste nimic gratis. Oricine doreste sa si cumpere orisice, o poate face doar contra cost
. Problema e ca NU ai ce cumpara. La propriu!!!
Cursa de aseara nu avea la bord nicio sticla de apa plata! Niciuna!!!!
Vorbesc de un aparat mare de zbor care transporta peste 100 de pasageri.
Pe aeroportul unde eram, in toiul noptii, a trebuit sa preluam si un grup de 50 de pasageri care pierdusera zborul catre Bucuresti. Au urmat, deci, zeci de minute de asteptare la bordul aeronavei. Pe uscat. Si la propriu si la figurat!
Se putea intampla orice aseara. Oameni carora sa li se faca rau. Parinti care sa aiba nevoie de alimente pentru copii sau doar de ..apa!
„, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai: „Tata nu a dorit ca eu să lucrez în presă”

Denise Rifai a avut o evoluție impresionantă în presă, făcându-se remarcată la un talk-show politic pe Realitatea TV, ca apoi să devină o vedetă în toată regula, odată cu mutarea la Kanal D. Denise Rifai a mărturisit că tatăl ei s-a opus, inițial, ca fiica lui să lucreze în mass-media.

Citește și: Cum a găsit-o Oana Roman pe mama ei la azil, după ce s-a întors din vacanța din Egipt: „Am lipsit o săptămână și…'

Citește și: Dani Oțil a răbufnit la adresa unui client din restaurantul său. Ce l-a scos din sărite: „Avem niște țărănoi printre noi. Ieși afară, dobitocule!'

Tata nu a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă, a crezut că este o glumă şi că îmi va trece. Când m-a văzut angajată la radio, a fost foarte supărat pe mine. Când am trecut la Realitatea TV şi a văzut că lucrurile devin tot mai serioase, a fost iar foarte supărat. Abia acum se mai uită la mine la televizor. Este mândru când aude de mine de la prietenii lui, când vede că îl port cu mândrie în tot, că mă vede că sunt o tipă faină, că respect oamenii, că mă lupt să duc valorile mai departe.„, a declarat Denise Rifai pentru Viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton