Denise Rifai, despre incidentul care i-a dat fiori acum mulți ani: „Am lovit o doamnă cu bicicleta”

 Miniosu Alexandra
.

Denise Rifai a făcut unele declarații nebănuite despre incidentul care i-a dat fiori în urmă cu mai mulți ani. În copilărie, pe vremea când era de-o șchioapă, vedeta de la Kanal D a lovit o femeie cu bicicleta. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări…' a dezvăluit cum s-a încheiat totul, menționând că întâmplarea de atunci o cam panicase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denise Rifai a vorbit public despre incidentul care i-a dat fiori, în urmă cu mai mulți ani. În perioada copilăriei sale, vedeta de la Kanal D a fost, din neatenție, protagonista unei întâmplări care o panicase destul de mult. Din greșeală, prezentatoarea TV lovise atunci o femeie cu bicicleta, faptă pentru care s-a îngrijorat pe moment.

denise-rifai-incident-1denise-rifai-incident-1

Denise Rifai e una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Deși are mii de fani în toată țara, puțini o cunosc pe Denise Rifai omul, în spatele micilor ecrane. Asta pentru că vedeta a preferat să păstreze mereu discreția în privința ei personale. Cu toate acestea, recent, ea le-a făcut o bucurie admiratorilor ei și le-a dezvăluit câteva lucruri neștiute despre viața sa.

Citește și: De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre, la emisiune:„Această non-culoare…'

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări' și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…'/ EXCLUSIV

Citește și: Constantin Enceanu, revoltat de insinuările că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună:„Niciodată nu mi-a dat de înțeles că ar fi ceva'

Citește și: Gabriela Cristea, noi declarații despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț decedat:„A fost zgomotos, urât, apăsător și angoasant'

Denise Rifai, despre incidentul care i-a dat fiori în urmă cu mai mulți ani

În cadrul unui interviu, Denise Rifai și-a adus aminte despre una despre întâmplările care i-a dat fiori în copilărie, dar de care acum râde cu nostalgie. Încă de la început, prezentatoarea show-ului „40 de întrebări…' a precizat că a fost un copil căruia i-a plăcut școala și care nu le-a făcut niciodată probleme părinților.

Deși a fost un copil cuminte, Denise Rifai a recunoscut că, din neatenție, a lovit o femeie, în timp ce se afla pe bicicletă. La acea vreme, șatena se cam panicase, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar doamna respectivă nu a pățit nimic.

„Mi-a plăcut școala. Nu mi-au plăcut niciodată oamenii care fac probleme.

(…) Țin minte că am lovit o doamnă cu bicicleta, așa de rău mi-a părut de incident! Însă, respectiva doamna a fost bine, până la urmă!', a povestit Denise Rifai pentru kanald.ro, amuzată acum de întâmplarea din copilărie.

Cum se înțelege Denise Rifai cu fratele ei

În același timp, Denise Rifai l-a amintit în cadrul interviului și pe fratele ei, Murad. Aceștia au o relație extraordinară. Vedeta de la Kanal D a povestit că și l-a dorit cu ardoare și l-a ajutat mereu să treacă peste momentele dificile, oferindu-i sfaturi prețioase.

„Mi l-am dorit foarte mult pe Murad. Pentru fratele meu, cred că sunt mai mult un sprijin. Când iubești pe cineva foarte mult, vrei să nu mai treacă prin toate experiențele nu tocmai plăcute prin care tu a trebuit să treci. Vrei să îi dai materialul prelucrat.

Când ești tânăr ai senzația că vrei tu să schimbi lumea. Asta mi-am dorit eu cu fratele meu. Să ia și din experiențele mele. Eu am învățat că trebuie să fii generos. E foarte importantă generozitatea', a mărturisit vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton