Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: "De fapt, melodia nu este nici a lor"

 Dumitrache Laura
.

Delia a avut o primă reacție dură pe Instagram, după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza melodiei „Lololo', a trupei Azur. Colega ei de breaslă voia să lanseze o variantă a acestei melodii, dar Delia a lansat piesa înainte, după ce a semnat un contract cu trupa Azur. Acum, jurata de la iUmor a clarificat situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur. Delia și Lora au vrut să lanseze o altă variantă a melodiei „Fata de pe plajă'a trupei Azur, iar Delia a reușit recent să lanseze melodia  „Lololo', care are mare succes în mediul online. Însă cea care a trebuit să renunțe la proiect a fost Lora. Ulterior, au circulat zvonuri că artista s-ar fi certat cu Delia.

delia lololodelia lololo

Delia a semnat un contract cu Azur pentru piesa Lololo, iar după reinterpretarea melodiei a primit multe aprecieri, dar și critici. După ce s-a zvonit că s-ar fi certat cu Lora din cauza acestei piese, Delia a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

Citește și: Lora neagă conflictul cu Delia legat de piesa „Lololo'. Schimbul de mesaje dintre cele două artiste: „Eu i-am trimis…'

Citește și:Delia are o sosie! Artista a rămas surprinsă de asemănare: „Am zis că-s eu”

Citește și:Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit'

Citește și:Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă”. A obținut ordin de restricție împotriva lui

Delia, reacție dură după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur

Delia a avut o primă reacție după ce s-a zvonit că s-ar fi certat cu Lora din cauza melodiei „Lololo' a trupei Azur. Jurata de la iUmor a lansat o altă variantă a piesei, pe care Lora a vrut să o reintepreteze, dar Delia i-a luat-o înainte. Cântăreața a postat pe Instagram un mesaj în care a explicat care a fost, de fapt situația.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover?După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios?Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial. Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe', le-a spus Delia urmăritorilor săi de pe Instagram.

Ce spune Nelu Vlad de la Azur despre piesa lansată de Delia

Nelu Vlad, solistul trupei Azur a declarat că Delia Matache l-a plătit pentru melodia Lololo, și a semnat cu ea. Ulterior, acesta a aflat că și Lora voia să facă un remake al acestei melodii.

Au încercat să facă, așa cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.r.: se referă la Lora și casa ROTON)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…', a explicat artistul pentru Fanatik.

Ce spune Lora despre presupusa ceartă cu Delia

Recent, Lora și Ghenu au fost invitați în podcastul lui Jorge, unde artista a lămurit situația. Vedeta a declarat că nu a existat niciun conflict între ea și Delia din cauza melodiei Lololo.

Ba mai mult, Lora are o relație de prietenie frumoasă cu Delia. „Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani', a răspuns Lora. După ce a aflat că Delia lansează melodia, Lora a renunțat la proiect. „Noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă.”, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton