Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii: „Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă”

 Miniosu Alexandra
.

Delia a oferit un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată despre copii. De-a lungul timpului, fanii artistei și-au exprimat în repetate rânduri această curiozitate, mulți dintre ei dorindu-și să o vadă în rolul de mămică. Acum, soția lui Răzvan Munteanu a decis să rupă tăcerea și a afirmat că ea și partenerul ei lasă o portiță deschisă către acest subiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Delia a dat un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată despre copii. De când a devenit celebră, deseori, fanii artistei din întreaga lume, dar și jurnaliștii, au întrebat-o dacă plănuiește să-și mărească familia. La fel s-a întâmplat și recent, iar soția lui Răzvan Munteanu a oferit o replică neașteptată. Cântăreața a susținut că ea și partenerul ei se mai gândesc.

delia-raspuns-copiidelia-raspuns-copii

Delia, cunoscută și ca Delia Matache, e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. A cucerit publicul atât prin vocea ei, cât și prin stilul ei original, din toate punctele de vedere. Pe lângă o carieră de succes, ea se laudă și cu o relație perfectă. Ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt împreună de aproximativ un deceniu și sunt un exemplu în rândul cuplurilor.

Citește și: Delia spune stop glumelor misogine:'În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva'

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni'

Citește și: Ce ar face Anamaria Prodan dacă viitorul iubit i-ar cere să-și șteargă tatuajul cu Reghecampf:'Trebuie să fim fericiți'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel:”E un imperiu. Toată lumea muncește la asta”

Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii

Curiozitatea fanilor legată de posibilitatea Deliei de a deveni mamă a existat mereu. De-a lungul timpului, artista a primit întrebări legate de acest subiect atât din partea admiratorilor, cât și din partea presei. Recent, jurata de la iUmor a fost prezentă la o acțiune cu rol educativ în combaterea sedentarismului din rândul copiilor și al tinerilor. În cadrul acesteia, vedeta a fost întrebată de un reporter despre dorința sa de a avea un copil.

Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară. Cântăreața a făcut câteva declarații surprinzătoare pe această temă, subliniind faptul că în cazul ei și al lui Răzvan Munteanu rămâne varianta de a se mai gândi.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!', a spus Delia, potrivit Cancan.

Delia, despre parcursul său profesional alături de soțul ei

Delia și Răzvan Munteanu sunt apreciați de public atât pentru iubirea necondiționată pe care și-o împărtășesc, cât și pentru susținerea pe care și-o oferă în orice moment. Soțul cântăreței e de loc din Târgu Cărbunești și deține și acum afaceri în domeniul imobiliar, în Horeca. De asemenea, el e și managerul vedetei.

Acum ceva timp, Delia a fost invitată în podcastul lui Codin Maticiuc. Printre altele, ea a vorbit și despre despre parcursul său profesional alături de soțul său, Răzvan Munteanu.

„Noi chiar am vorbit recent despre treaba asta pentru că am auzit, mai în glumă, mai în serios, foarte des folosită fraza asta, și în special în România se practică treaba asta. (…) Lasă-I meritele omului care a reușit să facă lucruri și dă-I și lui credit pentru ce-a făcut. Nu e ca și când mi-a influențat AND-ul în vreun fel și mi-a pus acolo la bază niște voce, niște creativitate.

Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă și lucrurile astea influențează proiectele. Le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar (…) mi se pare riscant să spui că (…) doar o persoană poate să te aducă în punctul ăla, în momentul ăla pare că ești neputincios. Pare că tu pe picioarele tale nu poți', a explicat Delia.

Cum s-au cunoscut jurata de la iUmor și soțul ei

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în 2010, în timpul unui spectacol de karaoke ținut în clubul pe care el îl manageria. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, astfel că după doar doi ani s-au căsătorit.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult', ne-a mărturisit mai demult vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton