De la ce pornesc certurile între Delia și Răzvan Munteanu și cine cedează: "Cel care a greșit..."

 Raiciu Adriana
.

De la ce pornesc certurile între Delia și Răzvan Munteanu și cine cedează. Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Ca în orice cuplu, mai există și momente tensionate, iar vedeta a spus acum cum gestionează situația și cine cedează primul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Delia Matache e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. A cucerit publicul atât prin vocea ei, cât și prin stilul ei original, din toate punctele de vedere. Pe lângă o carieră de succes, ea trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Munteanu. Cei doi sunt împreună de aproximativ un deceniu și chiar sunt un exemplu în rândul cuplurilor.

deliadelia

În cadrul unui interviu, îndrăgita artistă a spus cum reușește să treacă peste certurile din cuplu, dar a precizat și cine este primul care cedează. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni’

Citește și: Delia spune stop glumelor misogine:’În momentul în care vorbim, o femeie este bătută undeva’

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022: „Pierd, sunt slabă’

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare: „Lucrurile încă nu s-au clarificat’

De la ce pornesc certurile între Delia și Răzvan Munteanu și cine cedează

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012 și au avut parte de o nuntă ca în povești. Cei doi chiar sunt un exemplu în rândul cuplurilor din showbiz. De curând, artista a oferit un interviu amplu despre viața sa profesională, dar și despre cea personală.

Printre altele, a fost întrebată și de relația cu Răzvan, dar și despre momentele neplăcute pe care le mai întâmpină. Delia a răspuns că este norocasă că relația lor este bazată pe înțelegere, respect și iubire, iar atunci când apar diferite discuții în contradictoriu, cel care cedează este cel care a greșit.

Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit! 🙂„, a declarat Delia, potrivit Libertatea.

Delia, răspuns surprinzător când a fost întrebată despre copii

De-a lungul timpului, fanii artistei și-au exprimat în repetate rânduri această curiozitate, mulți dintre ei dorindu-și să o vadă în rolul de mămică. Acum, soția lui Răzvan Munteanu a decis să rupă tăcerea și a afirmat că ea și partenerul ei lasă o portiță deschisă către acest subiect.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!’, a spus Delia.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton