Delia Matache, probleme serioase la coloana vertebrală: "Acest spate aproape curbat..."

 Dumitrache Laura
.

Delia Matache a postat pe contul ei de Instagram o serie de clipuri video în care a anunțat că se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Vedeta a explicat și cum a ajuns în această stare, mărturisind că trece prin momente dificile. Mai în glumă, mai în serios, Delia a spus că meseria de jurat e de vină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urma unui control de rutină, Delia a aflat de la medic că s-ar confrunta cu probleme de sănătate. Cântăreața este activă pe rețelele de socializare, acolo își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, jurata de la iUmor, le-a spus internauților despre ce este vorba, de fapt.

Delia are probleme cu coloana vertebralaDelia are probleme cu coloana vertebrala

De această dată, artista le-a mărturisit fanilor de pe rețelelor de socializare că se confruntă cu probleme la coloană. Delia s-a plâns de durerile de spate de mai multe ori, iar acum a aflat care este motivul discomfortului pe care l-a simțit în ultima perioadă.

Citește și: De ce nu au ajuns să se căsătorească Delia Matache și Edi Iordănescu:”Nu aș putea să…”

Citește și: Ce studii are Delia Matache.Câte clase are jurata de la iUmor

Citește și: Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou:Mă uit la ei cu speranța că îi voi purta, dar… nu. Nu îmi plac'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:” Bate inima mai tare și mă simt…”

Delia Matache, probleme serioase la coloana vertebrală

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și întotdeauna îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta a postat mai multe story-uri pe Instagram, unde a precizat că a mers la un control de rutină și a aflat că are probleme cu coloana vertebrală. Delia activează de mulți ani în televiziune, fiind jurat la iUmor. Cu toate că acest job pare ideal pentru ea, cântăreața s-a plâns în ultima perioadă de dureri de spate, aflând că are probleme la nivelul coloanei vertebrale. Prea multe ore petrecute pe scaun au adus-o în punctul în care se confruntă cu probleme la nivelul părții cervicale.

Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos.',  a mărturisit Delia pe Instagram.

Delia se simte obosită

Delia și-a luat fanii prin surprindere. Vedeta le-a mărturisit fanilor din mediul online că se confruntă cu stări de greață și oboseală, în urma unor analize de sânge. Jurata de la iUmor nu înțelege de ce are aceste simptome.

„Mi-e greață, mi-e somn. Am fost de dimineață să fac niște analize de sânge și cred că de asta îmi e greață, altfel nu înțeleg de ce mi-e greață. N-am niciun motiv să-mi fie greață', a spus vedeta, pe Instagram.

Delia suferă de sindromul Peter Pan

Delia Matache în vârstă de 40 de ani suferă de sindromul Peter Pan. Această afecțiune se manifestă printr-o atitudine copilăroasă, dar și prin respingerea ideei de a deveni adult. Cântăreața nu e deranjată de acest sindrom, chiar dacă e adese criticată pentru felul ei copilăresc.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării.Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat', a povestit Delia Matache într-un podcast de pe Youtube.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton