Delia, blocată în vacanță din cauza virusului care face ravagii în China. Vedeta are intedicție de a părăsi hotelul

 Cica Cristina
.

Delia se află în vacanță într-o destinație exotică, însă în locul în care trebuia să se relaxeze a avut parte de un eveniment neplăcut. Vedeta nu se mai poate plimba în voie, fiind blocată în hotel din cauza virusului din China.

Delia-2Delia-2

Delia se află în vacanța de aproximativ trei săptămâni. A avut ocazia să admire peisaje absolut fabuloase și să viziteze locuri extrem de interesante, din Thailanda până în Singapore. Drept dovadă stau multitudinea de fotografii postate pe rețelele de socializare.

Din păcate, vacanța nu se termină chiar cum și-ar fi dorit artista, căci coronavirusul a depășit granițele Chinei și a ajuns în Singapore. Autoritățile sunt în alertă maximă și se iau măsuri drastice.

Turiștilor li s-a interzis să părasească resortul în care se află. Printre aceștia se numără și Delia care a rămas blocată în hotel, scrie spynews.ro.

Azi (23 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă', a menționat Delia, pe rețelele de socializare.

De asemenea, artista a pus mai multe Instastory-uri în care sunt surprinse capturi din ziare în care se anunță că s-au raportat mai multe cazuri de îmbolnăviri din cauza virusului și în Singapore.

Din fericire, Delia se bucură în continuare de vacanță, având în vedere că se poate răsfăța cu masaje și tratamante la resortul de 5 stele în care este cazată.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton