Delia a împlinit 39 de ani. Cum s-a distrat artista, de ziua ei

 Laciu Andreea
.

Delia a împlinit 39 de ani și a dat o petrecere, alături de cele mai dragi persoane. Cu toate că s-a limitat la o aniversare mult mai discretă față de alți ani, artista nu a lăsat pandemia să îi răpească bucuria zilei de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Delia s-a nascut în data de 7 februarie, iar anul acesta a avut parte de o petrecere mult mai restrânsă. Printre invitați s-au numărat Gina Matache, mama cântăreței, tatăl Deliei, sora ei și familia acesteia, dar și invitați din showbiz precum Dan Badea, colegul de la iUmor, Bogdan Boantă și Cocuța, Codin Maticiuc, bunul ei prieten, dar și alte vedete.

Stilul petrecerii a fost unul tipic Deliei, cu mult umor și voie bună, așa cum se poate observa din filmările postate pe contul ei de Instagram. Dulciurile au fost nelipsite, iar vedeta le-a adus zâmbetul pe buze fanilor ei, după ce s-a filmat în timp ce se auzea pe fundal chiar melodia ei, cu versul: „azi e ziua mea, vreau tort'.

delia-matache-1delia-matache-1

Delia a împlinit 39 de ani

Distracția a fost în toi de ziua Deliei. Invitații i-au urat „La Mulți Ani!” artistei, la fel cum au făcut și multe alte vedete de la noi, chiar dacă nu au putut fi prezente la petrecere. Printre cei care i-au transmis gândurile bune se numără Antonia, Mihai Bendeac și Horia Brenciu.

Chiar dacă s-a jucat foarte frumos cu nepoțica ei, așa cum se poate vedea în filmările de pe Instagram, Delia recunoștea, la un moment dat, care este adevăratul motiv pentru care nu a făcut încă un copil.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Citește și: Delia a avut o copilărie plină de lipsuri: „Nu avea cum să fie totul perfect'. Din cauza cui a suferit cântăreaţa

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin:„Tata a lipsit în multe momente cheie’

Delia și Loredana, pictorial incendiar împreună

Deși s-a spus că sunt rivale, cele două artiste au o relație foarte frumoasă. Ambele au depășit multe bariere în carieră, dar și în viața personală. Au făcut împreună un pictorial, pentru Viva. Atunci am aflat și ce sfat le dă Delia tinerilor artiști, aflați la început de drum.

„Ce i-aș sfătui și ceea ce le spun și celor care sunt în echipa mea la „X Factor ar fi că cel mai important este să nu privească totul prin prisma materială. Aici e cea mai mare greșeală. Înainte de orice, trebuie să se întrebe ce pot să fac eu ca să fiu un artist mai bun și nu cât pot sau ce a putea câștiga din asta.

Atunci când intervine această perspectivă materială, arta dispare! Arta nu are legatură cu banii. Ea există într-un areal în care doar artiștii adevărați ajung.  Și, dacă vrei să fii artist, trebuie în primul rând să te bucuri că ești pe scenă. Eu asta îmi amintesc de la primul show la care am fost și plătită, cum stăteam pe scenă și mă întrebam: ‘Adică eu fac ce îmi place și mai sunt și plătită pentru asta?!”, a declarat Delia Matache.

Ce spune cântăreața despre soțul ei, Răzvan Munteanu

S-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, au o căsnicie extrem de discretă, dar se completează perfect. Delia și Răzvan au format mereu o adevărată echipă, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.’, declara Delia pentru Viva.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde)

Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci’, a adăugat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton