Declarația Andrei care a încins toate spiritele: ”Sunt și eu gravidă”! Ce a determinat-o să spună asta, în gura mare

 Stamen Diana
.

Andra este pusă pe glume, după ce toată presa a scris despre ea că ar aștepta cel de-al treilea copil, artista a dat dovadă că are un simț al umorului bine dezvoltat. Aflată la niște filmări, Andra a dezvăluit că a uitat să spună că este gravidă și ea, văzând că Adela Popescu are parte de un tratament mai special din partea colegilor.

În ultima perioadă, în presă apar tot felul de articole în care se speculează o sarcină a Andrei, însă artista a spus de mai multe ori că nu este însărcinată. Fanii vedetei vor va familia acesteia să se mărească și să apară un nou membru în familia Măruță.

Andra a fost prezentă la filmările unui clip de la ProTV, unde a fost prezentă și Adela Popescu. Prezentatoarea TV de la 'Vorbește lumea' este însărcinată în 8 luni, iar în decembrie urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. La filmări, Adela Popescu a avut parte de tratament special din partea colegilor și i-au adus un scaun vedetei. Andra când a văzut ce s-a întâmplat a făcut o glumă și a spus în timp ce își ținea mâna pe burtă: 'Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă'.

Citește și: Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere! Prezentatorul tv dă din casă

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, părinți model pentru cei doi copii: 'Ei au nevoie de reguli, trebuie protejați'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton