Decizia pe care Brigitte Pastramă a luat-o după ce a pierdut sarcina: ”A făcut tot ce a putut”

 Stamen Diana
.

Brigitte și Florin Pastramă și-au dorit foarte mult copii împreună, iar vedeta a început să facă tratamente pentru a rămâne însărcinată. Din păcate, Brigitte Pastramă a pierdut sarcina, iar acum a luat o decizie radicală.

Deși a încercat din răsputeri și a făcut multe sacrificii pentru a rămâne însărcinată, Brigitte Pastramă a pierdut sarcina, iar acest lucru a afectat-o foarte tare. Vedeta a stat mai retrasă în ultima perioadă și a preferat să treacă singură peste acest episod trist din viața ei.

Prietena cea mai bună a lui Brigitte a dezvăluit decizia neașteptată pe care a luat-o vedeta după ce a pierdut sarcina. Soția lui Florin Pastramă a decis să renunțe la tratamente și să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”a declarat prietena lui Brigitte pentru Antena Stars.

Nașa lor a confirmat că Brigitte a pierdut sarcina

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii', a precizat sursa din proximitatea celor doi.

Atât pentru Brigitte, cât și pentru Florin Pastramă a fost o veste extrem de dureroasă, cu atât mai mult cu cât cei doi își doreau foarte mult un copil. Dacă pentru Florin ar fi fost primul, Brigitte ar fi devenit mamă pentru a treia oară, bruneta mai având un fiu, Robert (18), provenit din mariajul cu afaceristul Octavian Sfăt, și o fiică, Sarah (14), din relația cu Ovidiu Torj.

FOTO: Facebook

Brigitte și Florin PastramăBrigitte și Florin Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton