De Ziua Femeii, Charlize Theron și-a aruncat... sutienul!

 Oana Pantazi
.

Anul acesta, în ianuarie, participa la Marșul femeilor. Ieri, de Ziua Internațională a Femeii, Charlize Theron (41) a șocat pe toată lumea printr-un gest extrem de îndrăzneț, prin care și-a arătat sprijinul și aprecierea față de una dintre femeile importante din viața ei.

 

„Sunt Charlize Theron și acesta este sutienul meu. Da, este al meu', și-a început actrița discursul într-un video postat pe Instagram. După ce a explicat cine a inspirat gestul său, câștigătoarea Premiului Oscar a ținut sutienul în aer, după care a comentat: „Deci, fato, ai sprijinul meu până la capăt!'

 

 

Apoi, Charlize a spus numele femeii importante din viața ei: Ashlee George. Aceasta este director executiv al proiectului Africa Outreach, inițiat de actriță. „Aș vrea să-i fac numele auzit peste tot în seara asta. Asshlee, tu ești inspirația mea! Ești mama incredibilă a doi copii superbi, iar munca pe care o depui, munca neobosită pe care o depui pentru prevenția HIV și SIDA mă inspiră atât de mult', a spus frumoasa blondă.

 

 


 

Proiectul inițiat de actriță – Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP) investește pentru a-i ajuta pe tinerii africani să se ferească de una dintre cele mai groaznice maladii –  HIV/SIDA, care a ucis deja 25 de milioane de oameni în întreaga lume. În finalul filmulețului, Charlize a adăugat, glumind: „Aș vrea să le tăguiesc pe prietenele mele Aisha Tyler și Chelsea Handler, pentru că sunt foarte bune la dat sutienul jos. Și sunt genul acela de fete care reușesc să facă o astfel de campanie să meargă. În regulă, băieți, fiți alături de cauza noastră! Femeile conduc!', și-a încheiat Charlize micul discurs.

 

Charlize, alături de Jackson și August, cei doi copii înfiați

 

Chiar dacă pare o glumă frivolă, gestul actriței, care are doi copii înfiați, dintre care unul din Africa de Sud, are un scop bine definit. E adevărat că gestul său a făcut vâlvă, dar asta și trebuia să se întâmple – o astfel de filmare, devenită virală, poate în final aduce fonduri în conturile asociației și, nu în ultimul rând, îi va face pe privitori să conștientizeze efectele acestui flagel.

 

 

Oana Enache

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton