De la laureat, la maestru de ceremonii - Leonardo DiCaprio prezintă Golden Globes!

 Florentina Liutic
.

După ce a câștigat prestigiosul premiu de trei ori în carieră, Leo DiCaprio va fi unul dintre prezentatorii celei de-a 74 ediție a Galei Globurilor de Aur, ce va avea loc pe data de 8 ianuarie 2017, conform unui comunicat oficial venit din partea Golden Globe Awards.

 

Leo va urca pe scenă alături de actrița Kristen Wiig, cunoscută din aparițiile ei în cadrul emisiunii satirice de mare succes, „Saturday Night Live'.

 

La vârsta de 42 de ani, celebrul actor se poate lăuda cu un palmares impresionant și cu una dintre cele mai vaste și complexe filmografii la care poate visa un actor. Acesta a primit câte o distincție pentru rolurile sale din filmele „The Aviator' (2005), „The Wolf of Wall Street' (2014) și „The Revenant' (2016), fiind nominalizat la aceleași premii de nenumărate ori, încă din adolescență, pe când a impresionat atât publicul, cât și critica de prestigiu, cu interpretarea sa excepțională a unui băiat suferind de retard mental în filmul „Whats Eating Gilbert Grape' (1993), când abia împlinise majoratul, unde i-a avut colegi de platou pe Juliette Lewis și Johnny Depp.

 

Începându cu 1943, premiile Golden Globes sunt prezentate anual de către Hollywood Foreign Press Association, iar la ediția din acest an a fost anunțată prezența unor staruri precum Sylvester Stallone, Sofia Vergara, Reese Witherspoon, Matt Damon sau Viola Davis.

 

Alexandra Zarnescu, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton