De la ce pornesc certurile între Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan: „Important e că ne așezăm la masă și discutăm”

 Borcilă Andreea
.

De la ce pornesc certurile între Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan. Cei doi formează un cuplu de un deceniu și au sărbătorit, de curând, patru ani de când și-au unit destinele în fața altarului. Au doi copii superbi și, împreună, au plecat într-o vacanță binemeritată, în Grecia. Vedeta tv recunoaște că nu e totul numai lapte și miere, existând și în familia ei mici tensiuni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de zece ani, dintre care ultimii patru sunt de căsnicie. Și-au unit destinele în fața altarului în 2018, apoi au devenit părinții a doi copii, Ana și Vlad.

simona-gherghe-1-4simona-gherghe-1-4

Prezentatoarea de la Mireasa, Antena 1, a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, în timp ce se afla acasă. Cumva vedeta tv aștepta momentul potrivit, însă nu și-a imaginat că o să fie chiar de ziua ei de naștere.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:”Cedăm pe rând” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Simona Gherghe în televiziune:„Nu exista varianta să mă întorc acasă'

Citește și: Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu.Cum s-a filmat tânărul

Citește și: După scandalul cu George Buhnici, Adda dezvăluie motivul real pentru care a slăbit:„Încă mă gândesc cu frică. Dacă mă voi îngrășa, o să…'

De la ce pornesc certurile între Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan

Simona Gherghe și soțul ei au plecat, alături de cei doi copii, într-o vacanță binemeritată în Grecia, unde au parte de relaxare, de vreme frumoasă și de distracție. Într-un interviu pentru Fanatik, moderatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1, a vorbit deschis despre relația cu soțul ei, spunând de la ce pleacă, în general, discuțiile.

Important e că ne așezăm la masă și discutăm cu argumente. Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de copii, de abordarea educației lor. Când suntem la muncă, cei mici merg la grădiniță. Nu mai avem ajutor constant de ceva vreme. Ne mai ajută bunicii, uneori, când mai vrem să respirăm. Dar, în rest, suntem doar noi doi cu Ana și cu Vlad, a povestit ea.

Vedeta tv a mai mărturisit, pentru aceeași sursă, că ultimul sezon Mireasa a fost foarte lung: Cel mai lung (sezon de Mireasa, n. red.) de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii. L-am simțit că pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne da tuturor o mare motivație', a replicat ea, pentru Fanatik.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton