De la ce pornesc certurile în cuplul Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Eu îi spun și face tot ca el”

 Borcilă Andreea
.

De la ce pornesc certurile în cuplul Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz. Chiar dacă nu sunt de mult timp împreună, ambii au planuri mari de viitor și vor să facă inclusiv nuntă. Ca în orice cuplu, amândoi au discuții, iar recent vedeta de televiziune a mărturisit care este motivul pentru care ajung să se certe. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă. Campionul mondial la motociclism a fost cel care a ales locația pentru marele eveniment, care încă nu se știe când va avea loc. 

catalin-cazacu-4-1catalin-cazacu-4-1

Cei doi tineri nu sunt nici măcar logodiți, însă sportivul are planuri mari alături de frumoasa lui iubită. Mai mult decât atât, acesta a declarat clar că la nunta sa nu se va fura mireasa.

Citește și: Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene.Pe cine va înlocui iubitul Ramonei Olaru la TV

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă:„Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine'

Citește și: Cum își îngrijește Andreea Esca pielea, la 49 de ani.Secretul care o ferește de riduri

Citește și: Raluca Bădulescu, după ce fiul ei a luat BAC-ul și a intrat la o facultate prestigioasă:„E mândria cea mai mare'

De la ce pornesc certurile în cuplul Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu formează de mult timp un cuplu, însă sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt, semn că lucrurile devin din ce în ce mai serioase între cei doi. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, marca Antena 1, este o adevărată fashionistă și are mereu apariții de senzație, indiferent că vorbim de spațiul public sau de mediul online. Pentru că pare mereu ca scoasă din cutie, vedeta își dorește ca și partenerul ei să fie cel puțin la fel de interesat de modă ca și ea. De curând, ea a recunoscut că motivul pentru care se ceartă pornește tocmai de la stilul de vestimentație. 

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească', a mărturisit Ramona Olaru, pentru „Xtra Night Show', scrie Libertatea.ro.

„Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea', a continuat Cătălin Cazacu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton