De la ce porneau discuțiile între Adela Popescu și Radu Vâlcan, în trecut: ”Eram frumoși în poze și necăjiți pe interior. Aveam deseori conflicte”

 Calin Maria Bianca
.

De la ce porneau discuțiile între Adela Popescu și Radu Vâlcan, în trecut. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt considerați fără doar și poate familia perfectă din showbiz-ul românesc. Se iubesc la cote maxime și nu le este teamă să spună acest lucru în fața tuturor. Totodată, atunci când vine vorba despre relația lor de ani de zile, nu se feresc să explice că de-a lungul timpului nu au fost toate foarte roz, deși în fotografii zâmbeau mereu și dădeau această impresie publicului larg. Iată care este motivul pentru care se certau destul de des în urmă cu mai mulți ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile, fiind unul dintre cele mai autohtone și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Din rodul iubirii lor au rezultat și trei băieți absolut superbi, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze, acum formând familia perfect. Mereu sunt cu zâmbetul pe buze și molipsesc pe toată lumea cu fericirea lor, însă de multe ori în spatele acestor poze au existat discuții aprinse.

adela-popescu-copiiadela-popescu-copii

Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar Adela Popescu. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit un subiect mai puțin știut de cei care o urmăresc în mediul online de ani de zile. Mulți au crezut vreme îndelungată că trăiește o viață lipsită de griji. Cu trecerea timpului, a mărturisit că nu este deloc așa și a dat și exemple cu lucrurile care nu merg bine mereu. De asemenea, a explicat și faptul că în spatele celor mai frumoase și zâmbitoare poze se aflau certuri și conflicte între ea și Radu Vălcan.

Citește și: Ce spune Adela Popescu despre revenirea la Vorbește Lumea

Citește și: De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară: „Deger, tare mi-e teamă că…”

Citește și: De ce a apărut Bianca Drăgușanu în rochie de mireasă în restaurantul lui Gabi Bădălău: „Întâmplarea minunată a fost ca…”

Citește și: Ce intervenții estetice are Delia Matache. Artista vrea să-și opereze nasul: „Ar putea să fie mai frumos'

De la ce porneau discuțiile între Adela Popescu și Radu Vâlcan, în trecut

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în mediul online, toată lumea pozează în viața perfectă, unde totul merge 'ca pe roate', iar dacă nu faci aceste lucruri, riști să 'ieși din rândul lumii'. Ei bine, o vreme de timp și Adela Popescu a făcut acest lucru, până când și-a dat seama că nu este deloc bine și sănătos pentru ea și familia ei. A dezvăluit că acest lucru îi aducea mereu conflicte în casă cu Radu Vâlcan, astfel că a renunțat la acest obicei.

Pe vremuri aveam deseori conflicte eu și Radu din cauza fotografiilor. Eu voiam să îmi facă mai multe și mai des. În toate să am picioarele lungi, talia subțire, să surprindă surâsul potrivit, părul aranjat, etc. Apoi am renunțat la „ambiția' asta. Am trecut la nivelul superior, acela în care toți cei din familie să fim bine. Sau măcar să ne uităm în același timp la cameră. Și am reușit de câteva ori. Chiar avem unele fotografii de familie de prin vacanțe, „de revistă', cum s-ar spune', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu: 'Frumoși în poză, necăjiți pe interior'

Nu întâmplător Adela Popescu a făcut public acest lucru din viața ei și a lui Radu Vâlcan. În timp ce stătea la masă, privea tabourile de pe perete, iar în timp ce unele îi aduceau aminte de vremuri frumoase, alta i-a trezit o stare de nefericire. Era o poză în care arătau perfecți, ea și soțul ei, însă știa că înainte de acea poză tocmai s-au certat pe seama numeroaselor fotografii de copertă pe care trebuie să le facă ca să arate lumii că au o viața minunată.

„Acum un timp m-am hotărât să cumpăr niște rame. Să înrămez cele mai frumoase poze de familie ale noastre. Am ales vreo șase. Și cum stăteam eu așa la masă și mă uitam mândră la ele. Unele îmi transmiteau o stare de majoră bucurie, iar una anume nu. Deși și în aceea, vă spun, eram ca la carte.

Și mi-am amintit. Fotografia aceea era o fotografie pe care am făcut-o când eu și Radu eram ciondăniți. Copiii, normal, simțindu-ne, fuseseră toată dimineața aceea ciufuți și necooperanți. Deși frumoși în poză, necăjiți pe interior.', a explicat Adela Popescu.

Adela Popescu, decizie radicală privind fotografiile cu ea și familia ei

Adela Popescu a meditat mult asupra acestui subiect. Nu doar că a scris despre el în fața tuturor, drep o învățătură, ci mai mult decât atât. Frumoasa prezentatoare TV a ajuns la concluzia că de acum înainte nu o să o mai intereseze acest aspect. Nu vrea să dea cât mai bine în poze, ci ca fotografiile să redea momente de calitate. Sentimente de bucurie, emoție și timp unic în preajma copiilor, asta își dorește Adela Popescu de la pozele pe care o să le facă de acum înainte.

'Așa că pe pereții noștri vor fi doar poze care susprind momente fericite. Pe care să nu vrei să le uiți.', a concluzionat Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton