De la ce a pornit conflictul dintre Andreea Raicu și tatăl ei: "Ce crezi că o să se aleagă de capul tău?"

 Radulescu Ruxandra
.

De la ce a pornit conflictul dintre Andreea Raicu și tatăl ei. Andreea Raicu se declară o femeie împlinită, care de-a lungul carierei și-a realizat visul pe care și-l clădise de când era copil. Invitată în emisiunea lui Măruță, vedeta a mărturisit că mama și bunica ei au încurajat-o mereu în pasiunea ei pentru modă și asortarea ținutelor într-un mod creativ. Singurul care s-a opus a fost tatăl ei care îi reproșa în fel și chip că nu are planuri serioase cu viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De la ce a pornit conflictul dintre Andreea Raicu și tatăl ei. Andreea Raicu, 45 de ani, și-a început cariera ca model, unde a avut mult succes, defilând pentru creatori de modă, din țară și străinătate. Ulterior, ea s-a orientat spre televiziune, devenind prezentatoare pentru emisiuni de divertisment care s-au aflat în fruntea audiențelor. În prezent, Andreea Raicu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar pasiunea ei pentru modă a rămas. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță” cum, în perioada comunismului, mama și bunica ei îi făceau rost de haine deosebite, aspect care îl deranja foarte mult pe tatăl ei.

andreea-raicu1andreea-raicu1

De la ce a pornit conflictul dintre Andreea Raicu și tatăl ei

Pasiunea Andreei Raicu pentru modă s-a manifestat de când era copilă. Ea a recunoscut că mama ei a avut posibiltatea să-i cumpere ținute din străinătate, în perioada comunismului, ceea ce a ajutat-o să-și dezvolte talentul pentru zona fashion. Singurul care nu era de acord cu fascinația Andreei pentru modă, era tatăl ei, care-i reproșa pe un ton dur că ar trebui să se concentreze pe chestiuni mai serioase.

Citește și:Andreea Raicu s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda. Fanii au asaltat-o cu întrebări: „Cine îți face poza când ești dezbrăcată?'

Citește și:Andreea Raicu, atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată, la 45 de ani: „Așa pare în această poză'

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei’ / EXCLUSIV

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins'. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

„Îmi plăcea la nebunie, spre disperarea tatălui meu, să mă îmbrac. Și, venind din perioada comunismului, unde nu aveam prea multe posibilități, aveam norocul să am o mamă care călătorea foarte mult și îmi aducea foarte multe rochițe. Așa că, aveam o garderobă, la momentul respectiv, la fel de mare ca acum. Tatăl meu spunea, ‘Stai și te maimuțărești toată ziua în oglindă. Tu ce crezi că o să se aleagă de capul tău? O să trăiești din haine?'. Ei bine, se pare că da!'.', a povestit Andreea Raicu.

Cum era răsfățată Andreea Raicu când era mică

Persoanele care au influențat-o cel mai mult pe Andreea Raicu în ceea ce privește domeniul modei au fost bunica ei, care era croitoreasă, și mătușa, care a învățat-o cum să-și asorteze accesoriile. Andreea Raicu a a vorbit cu multă emoție și candoare despre cele două femeie care au răsfățat-o ca pe o prințesă.

„Accesorii potrivite vârstei mele și accesorii care se potriveau cu personalitatea mea, niciodată nu-mi dădeau lucruri purtate. Îmi dădeau lucruri special pentru mine. Și era clar. Și în ziua de astăzi se întâmplă la fel. Mătușa mea îmi cumpără bijuterii care știe ca mi se potrivesc și care îmi plac

Bunica mea era croitoreasă. Și atunci, eu stăteam și mă uitam în reviste. Îi ziceam și a doua zi aveam. Îmi aduc aminte că mi-a făcut o rochie superbă. Era un material alb, cu căpșuni. Și am văzut eu o rochie cu spatele gol și mi-a făcut. Și cu un ilic peste, tot din același material. Eram îmbrăcată și de hainele pe care le aducea mama și de ceea ce făcea bunica'.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton