De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit. Toată lumea știe faptul că Andreea Bălan a format echipă cu buna sa prietenă și colegă de scenă, Andreea Antonescu, în cadrul show-ului America Express. Cele două au acceptat provocarea, însă pe parcurs au trecut prin numeroase clipe grele, astfel că frumoasa artistă nu s-a sfiit să recunoască că dorul de fiicele ei au făcut-o de multe ori să se gândească la părăsirea competiției! Iată cele mai noi declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit. Da! Chiar îndrăgita artistă a făcut public acest detaliu despre experiența ei la America Express. Așa cum s-a putut vedea pe micile ecrane, atât ea și Andreea Antonescu, cât și restul echipelor, au avut parte de numroase probe cu adevărat dificile și greu de dus la sfârșit.

balan-1balan-1

Ei bine, nici probele și nici condițiile grele nu au făcut-o pe Andreea Bălan să se ducă cu gândul la a renunța, cum a făcut-o dorul de cele două fiice ale sale. Dorul de micuțele ei și de casă o apăsa în permanență, la fel ca și pe coechipiera sa, Andreea Antonescu. Totuși, s-au motivat una pe alta, iar totodată și-au găsit puterea în copiii de acasă, care le voiau câștigătoare.

Citește și: Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023: „Dacă ar fi să mai am o opțiune…”

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că rolul de mamă singură are și avantaje: „E minunată viața când tu iei deciziile'

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?”

Citește și: Ce trebuie să știe cetățenii despre recalcularea pensiei în 2023 și ce acte sunt necesare

De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit

Andreea Bălan este obișnuită să stea zilnic în prezența fiicelor sale, micuțele stând în cea mai mare parte a timpului la ea. Ajunsă în competiția America Express, dorul nu i-a dat deloc pace. Totuși, încă de la început a știut că o să-i fie greu fără ele, însă s-a motivat de una singură știind că sunt pe mâini bune. A continuat să lupte alături de Andreea Antonescu, însă chiar și așa, tot au mai fost momente când Andreea Bălan a vrut să părăsească competiția America Express.

„Foarte greu a fost! Am vrut să plecăm acasă. Eu am vrut să plec în etapa 5. Am intrat la cursa pentru ultima șansă și după aceea m-am ambiționat. Mi-am dat seama că nu vreau să ne bată frații și nu am mai plecat.

Am zis că plecăm în 6, doar că în 6 mi-au făcut acea surpriză. Eu îi tot spuneam Andreei că nu mai vreau, că vreau la fetițe acasă, că îmi e dor de ele, iar și ei îi era dor. În etapa 6 am câștigat imunitatea și mi-au făcut surpriza. Mi-au arătat de ziua mea un filmuleț cu Ella și Clara, iar ele mi-au ridicat moralul, pentru că în filmuleț ele spuneau să mă întorc acasă câștigătoare și atunci am trecut peste dorul față de ele, pentru că nu puteam să le spun că mami a venit acasă pe locul 6', a spus Andreea Bălan la Extra Night Show.

Când s-a ambiționat Andreea Bălan ca să lupte până la sfârșit

Andreea Bălan a vrut să părăsească competiția America Express de multe ori de dorul fiicelor sale, însă tot de atâtea ori a găsit motive să continue și să lupte alături de Andreea Antonescu. Totuși, momentul în care s-a ambiționat și a decis că orice ar fi, rămâne până la finalul competiției sau până când vor fi eliminate, a fost punctul culminant.

Din etapa 7 m-am ambiționat. Când am intrat la ediția pentru ultima șansă în etapa 7 am vrut să-l batem pe Scărlătescu și pe Bie, i-am bătut. Am ieșit pe locul 1 și apoi am intrat în 8, unde iar imunitate și acum în 9. Atunci m-am resetat. Am zis că oricât de greu ar fi, mergem până la capăt', a mărturisit artista.

Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023

Andreea Antonescu a fost întrebată cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan, dacă ar fi putut face acest lucru. Ei bine, artista nu s-a sfiit și a recunoscut că după competiția America Express, ele două au format o echipă foarte bună, asta fiindcă în viața reală sunt extrem de apropiate și au o conexiune aparte. Totuși, dacă buna sa prietenă nu ar fi putut și nu ar fi fost o opțiune, aceasta l-ar fi ales pe fratele ei, cu care se înțelege foarte bine.

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție. O persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan’, a spus Andreea Antonescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton