De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților. Marius Damian a oferit explicația

 Dumitrache Medeea
.

În această toamnă, pe micile ecrane se va putea vedea sezonul 4 al celebrei emisiuni Asia Express. Concurenții se vor întrece pe Drumul Împăraților. De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților? Marius Damian a oferit explicația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Noul sezon Asia Express va începe la Antena 1 din această toamnă. Concurenții vor avea de dus la bun sfârșit diferite probe care îi vor pune în dificultate.

asia1asia1

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților? Ei bine, Marius Damian a oferit un răspuns curioșilor.

De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților

„Drumul Împăraților' nu este un simplu nume ales pentru sezonul 4 Asia Express. Titulatura are o semnificație aparte pe care co-prezentatorul Marius Damian a explicat-o.

Împărații greci, romani și sultanii au parcurs același drum spre cucerirea diferitor tărâmuri. Astfel că un titlu mai bun nu putea fi ales pentru sezonul 4 Asia Express.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble și sora ei, Estera, la Asia Express:

Citește și: A murit actorul Daniel Mickelson, cunoscut din serialul „Mani'!

Citește și: Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani:

„Este cel mai bun nume pentru acest sezon. Cea mai bună titulatură mi se pare, mai ales pentru că traseul ne va purta prin niște peisaje uluitoare', a declarat Marius Damian, pentru a1.ro.

Marius Damian va prezenta, în cadrul emisiunii, peisajele și locurile în care se filmează și va povesti care este istoria lor.

„Gândul te duce departe. Mi-a plăcut Hagia Sophia, pe care am văzut-o reprodusă în toate celelalte din orașele mari, căci în orașele mici sunt mult mai umile, mult mai aproape de imaginea lui Cadâr, turcul înțelept, retras, care zice rugăciunea în liniște, cuminte', a mai spus Marius Damian.

Dezvăluiri din culisele Asia Express

Nouă cupluri de vedete, dornice de adrenalină, au pornit într-o experiență inedită, pe Drumul Împăraților. Anul acesta însă traseul concurenţilor de la Asia Express va fi puțin diferit.

Aceștia vor porni din Turcia, apoi vor ajunge în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan. Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, care a fost înlocuită de Irina Fodor.

Supuși provocărilor sunt nu doar concurenții, ci și întreaga echipă de producție, deoarece este extrem de dificil să filmezi și să supraveghezi 9 perechi de oameni care se mișcă pe trasee diferite, în intervale orare diferite.

Drept urmare, o echipă le însoțește permanent pe producătoarea emisiunii, Mona Segall și pe prezentatoarea Irina Fodor, în timp ce altă echipă lucrează pe traseu și poartă discuții cu localnicii din orașele unde urmează să ajungă concurenții, ori solicită aprobări.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton