De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: "Ea își dorea..."

 Oana Pantazi
.

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au fost unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor a șocat pe toată lumea la vremea respectivă. Adevărul s-a aflat abia acum, când a fost dezvăluit chiar de către actuala soție a artistului, Deea Maxer.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În vara anului 2005, lumea showbizului a fost zguduită de vestea că Nicoleta Luciu și Dinu Maxer au luat decizia de a porni pe drumuri separate. Asta în condițiile în care toată lumea se aștepta să bată clopotele de nuntă. Din nefericire, relația lor s-a încheiat după aproape 8 ani, fără să se fi aflat în totalitate adevăratul motiv al despărțirii. Iată însă că actuala soția a artistului, Deea Maxer, a făcut lumină după 16 ani de la despărțirea celor doi.

media-136922977704142600media-136922977704142600

Ce a dus la despărțirea dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu l-a cunoscut pe Dinu Maxer când avea doar 18 ani. Pe vremea aceea ea era doar o tânără aspirantă la celebritate care visa la o carieră în modelling sau la TV, în timp ce el rupea deja topurile cu trupa Axxa. După 8 ani de relație însă, se pare că idealurile celor doi nu au mai coincis.

Multă vreme s-a speculat că Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit ba din cauză că el i-a fost infidel, ba că era prea gelos. Informația din urmă a fost recunoscută la vremea respectivă și de fosta lui iubită. Ce-i drept, chiar dacă Nicoleta nu i-a dat motive, artistul avea alături o bombă sexy, admirată de mulți bărbați… Actuala soție a lui Dinu Maxer a povestit însă, în cadrul unei emisiuni de televiziune care ar fi, de fapt, adevărul despre ruperea relației dintre cei doi.

„Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copiii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii!

Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii.

El a crescut în casă cu doi copii. De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie', a povestit Deea Maxer la Antena Stars.

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă. Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: O mai ții minte pe Nicoleta Luciu? Cum arată acum, la 40 de ani: și-a schimbat look-ul

Citește și: Drama neștiută a lui Dinu Maxer: „Fratele meu a fost călcat de tramvai”

Citește și: Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe tatăl lui! „Justiția trebuie să se ocupe'

Citește și: Roxana, totul despre divorțul cu Liviu Guță: „Problemele lui de sănătate îl împiedică să facă copii”

„Nu i-am fost infidel”

Ulterior, Nicoleta s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, căruia i-a dăruit patru copii, în timp ce, pe parcurs, Dinu Maxer și-a schimbat opiniile despre familie, iar acum este căsătorit cu Deea Maxer și tată a doi copii superbi.

„Nu i-am fost infidel, și nici ea mie, nu acesta a fost motivul rupturii. Când am aflat că ea va avea tripleti, am fost șocat. M-am înclinat în față ei și mi-am dat seama cât de mult își dorea ei copii și eu nu. Practic, văzând că nu mă poate convinge, ea a luat această hotărâre. Între noi nu mai exista nici comunicarea de la început și nici nu ne vedeam foarte des”, mărturisea și Dinu Maxer pentru Cancan, cu niște ani în urmă.

Ce l-a nemulțumit pe artist la iubita lui

Chiar dacă ulterior a lăsat supărarea deoparte și și-a nuanțat discursurile, la scurt timp după despărțirea de Nicoleta Luciu, Dinu Maxer s-a arătat extrem de nemulțumit de direcția în care o luase cariera fostei sale iubite…

„În urmă cu opt ani, atunci când am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tată, iubit, amant, tot ce s-a putut. Atunci când am cunoscut-o eu, nu prea era curtată. Nu avea look.

Am avut mare încredere în ea pentru că știam că este o tipă fidelă. Aveam curajul să o las într-o cameră cu bărbați o noapte întreagă. După aceea a început să meargă la emisiuni și am avertizat-o că devenise proasta României!', spunea Dinu Maxer după despărțire, potrivit click.ro.

Foto: Facebook, Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton