De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Ne dorim chestii diferite și..."

 Raiciu Adriana
.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu extrem de controversat, timp de aproape doi ani. Cei doi au trecut prin multe momente împreună, însă acum au decis să meargă pe drumuri diferite, iar anunțul a fost făcut chiar de omul de afaceri. În cadrul unui interviu, vedeta a spus care este motivul pentru care au ajuns la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar două zile, Gabi Bădălău și-a anunțat fanii, prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, că nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Chiar dacă au existat zvonuri legate de o posibilă sarcină, se pare că aceștia au decis că este mai bine să-și vadă fiecare de drumul său. Astfel, la puțin timp după ce vestea a făcut înconjurul internetului, mulți s-au întrebat care a fost motivul pentru care au ajuns la separare.

bianca-dragusanubianca-dragusanu

În cadrul unui interviu, directă din fire, frumoasa blondină a spus de ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, bărbatul alături de care se vedea mulți ani de acum încolo. Iată declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit:„După o lungă perioadă de timp în care…'. Motivul separării

Citește și: Cum a reacționat familia lui Gabi Bădălău după ce au apărut zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Citește și: A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată'

Citește și: Andreea Marin e consiliată vestimentar de fiica ei, Violeta: Uneori mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac’/ EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că apăruseră zvonuri că cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat imediat care este motivul real pentru care au ajuns la despărțire.

La puțin timp după, fosta asistentă de televiziune a oferit primele declarații despre situația actuala. Se pare că totul a început în urmă cu doar câteva săptămâni, iar de atunci și-au dat seama că lucrurile nu mai funcționează între ei.

„A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie. Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură. Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită! Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite„, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.

Cei doi aveau viziuni diferite despre viața și ajungeau mai tot timpul să se certe din această cauză. Astfel, după aproape doi ani de relație, au decis să-și dea mână și să meargă mai departe.

„A fost o înțelegere tacită și, din respect pentru relația pe care am avut-o, nu o să dau foarte multe detalii, pentru că a trecut, a fost, ce mai contează ce a fost, cum a fost?

Evident că, la un moment dat, a fost ce trebuie, după care s-a rupt o rotiță și ați văzut cu toții că eu mă exteriorizez atunci când e cazul, din păcate. Nu mai este ce trebuie, fiecare merge pe drumul lui.

Totuși, aproape doi ani au trecut, au fost momente foarte frumoase, dar eu prefer să nu mai discut despre ce a fost. Nu trăiesc în ce a fost, trăiesc în ce este.

Nu am regrete, nu mă mai leagă nimic de acest trecut care e apropiat oarecum. Nu avem ce să mai vorbim, nu avem de ce să dăm comunicate de presă, nu avem de ce să dăm explicații!', a mai adăugat Bianca Drăgușanu, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton