De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial: „Mi s-a părut bătaie de joc”

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrășcanu a făcut unele declarații lămuritoare, după ce s-a spus că renunțat la o parte din procesul de divorț de Gabi Bădălău. După mai bine de trei ani de când a fost anunțat divorțul, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit oficial. Totul s-a petrecut joi, 20 octombrie. Iată ce s-a întâmplat între cei doi, cu scurt timp înainte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu, după ce s-a spus că renunțat la o parte din procesul de divorț de Gabi Bădălău. La sfârșitul lui septembrie, cei doi s-au văzut în sala de judecată, acolo unde Gabi Bădălău a spus că nu vrea să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Ulterior, omul de afaceri a revenit cu o explicație: a declarat că în sala de judecată a spus că nu divorțează de Claudia Pătrășcanu deoarece avocații lui luaseră unele decizii cu care el nu era de acord. Între timp, însă, aceștia au divorțat.

1111

De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit joi, 20 octombrie, din nou, în fața judecătorilor. Cei doi au avut un nou termen în procesul de divorț, care se întinde pe mai mult de 3 ani. Afaceristul și artista s-au despărțit oficial, luând prin surprindere pe toată lumea.

Recent, pe Portalul Instanței de Judecată a apărut o informație cum că artista ar fi renunțat la o parte din solicitările dintr-unul dintre procesele de divorț în care se află cu soțul ei, dar cântăreața a lămurit acum lucrurile în ceea ce privește această situație.

'Am vrut o procură de plecare în străinătate cu cei mici. Eu i-am cerut o procură, el nu a vrut să-mi dea procura, am făcut un apel către instanță, instanța mi-a dat termenul pe data de 18, adică ieri. Ieri, în ultima zi, el mi-a trimis procura, deși era dată prea târziu, mi s-a părut bătaie de joc', a spus Claudia Pătrășcanu la Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu a renunțat la un proces din cauza COVID-ului

Claudia Pătrășcanu a explicat de ce nu a putut să se prezinte la judecătorie în acest termen, astfel că a făcut o cerere de renunțare în acest proces.

'Eu nu am putut să mă prezint la termen că am făcut COVID, nu am putut să mă prezint, acum sunt spre vindecare, am fost de joia trecută infectată. Nu am avut cum să mă prezint la termen, a trebuit să fac o cerere de refuzare, nici nu am putut să mai plec măcar.

Având în vedere că aveam și copiii lângă mine, am zis că nu vreau să ne găsească prin vacanțe bolnavi. Asta a fost situația. Nu are legătură cu procesul, cu divorțul. Joi avem termen la divorț', a mai spus artista.

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:'Dumitrescu și-a luat o mare țeapă'

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere’

Gabi Bădălău nu ar fi lăsat-o pe Claudia Pătrășcanu să meargă cu băieții lor la Paris

Atunci când i-a cerut procură pentru a putea să meargă cu cei mici în Paris, Gabi Bădălău nu ar fi fost de acord, iar din acest motiv cântăreața spune că a apelat la instanță.

'Așa numesc ei, termen de judecată. Mi-au dat termen 30 de zile să mă reîntorc, așa se face, se trimite o cerere, am trimis analizele, am trimis tot. Acesta a fost motivul pentru care n-am putut să mă prezint. Nu are legătură cu procesul! Voiam să mergem la Paris, la Disneyland cu ei, iar după ziua mea l-am rugat pe Gabi Bădălău să-mi dea procură, nu a binevoit să-mi dea, iar atunci am apelat la instanță. Iar asta a fost, în instanță nu am putut să ajung', a spus Claudia pentru spynews.ro.

Ce spunea Claudia Pătrășcanu, înainte de a divorța de Gabi Bădălău

Înainte de a divorțat oficial, Claudia Pătrășcanu susținea că nu pricepe de ce soțul ei nu-i acordă divorțul. Cântăreața nu-și mai punea mari speranțe nici în înfățișarea ce a avut loc joi, 20 octombrie, dar iată că s-au despărțit.

'Dacă data trecută a fost întrebat dacă îmi dă divorțul și el a zis nu, numai la NU mă aștept din partea lui. El nu știe să zică DA, să vrea ceva să fie bine, normal pentru noi și copii, el spune numai nu.

Eu sunt optimistă, nu negativistă ca și Gabi, eu nu-l iau pe nu în brațe, totul se poate rezolva, ține de oameni și să vrei. Nu știu la ce să mă pot aștepta, mă aștept la un drum lung și la stat pe hol până la ora 10 și jumătate noaptea la judecătorie', a mai zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton