De ce s-au certat, de fapt, Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu: "A sărit calul rău de tot"/ Nu și-au vorbit doi ani

 Raiciu Adriana
.

De ce s-au certat, de fapt, Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu. Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu s-au certat crunt la Bravo, ai Stil! Celebrities!, iar timp de doi ani nu și-au vorbit. Acum, după ce au decis să facă pace, soția lui Mădălin Ionescu a decis să vorbească despre adevăratul motiv din cauza căruia s-au certat! Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu a participat, în anul 2019, la emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities. La momentul respectiv, vedeta și celebrul designer și-au aruncat cuvinte dure, iar timp de doi ani nu și-au vorbit. În cadrul unui interviu, soția lui Mădălin Ionescu a spus clar motivul pentru care a nu mai vorbit cu juratul de la emisiunea de stil.

cristina-siscanu-metropola-tv-okcristina-siscanu-metropola-tv-ok

De asemenea, tot în cadrul interviului, Cristina Șișcanu a mai mărturisit că nu e a fost cea care a făcut primul pas spre împăcare, ci fostul fotomodel. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Cum a scăpat Cristina Șișcanu de depresie, pe lângă ajutorul psihologului: „Am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele”

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Mădălin Ionescu a fost amendat în Italia: „Ce lege absurdă!'

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm

De ce s-au certat, de fapt, Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu

Totul ar fi început dinainte ca soția lui Mădălin Ionescu să participe la Bravo, ai Stil!. Totuși, lucrurile au scăpat de sub control în emisiune. Cătălin Botezatu îi critică des ținutele, iar un episod, care nu a fost difuzat la TV, a scos-o din sărite pe Cristina Șișcanu.

Cei doi și-au aruncat cuvinte dure atunci, iar timp de doi ani au stat certați.

„Nu ne-am vorbit doi ani de zile, iar eu am spus că nu mai vorbesc cu el niciodată. Da (El trebuia să își ceară iertare n.r.). A sărit calul rău de tot la „Bravo, ai stil!'. Nedreptatea mă enervează. Nu era legat de ținute, pentru că nu despre asta era vorba. Au fost niște momente care nu s-au dat pe post pentru că sărise Cătălin calul foarte tare. Nu mai dezgrop morții, Cătălin. Ne-am împăcat nu?

Câteodată vorbește gura fără el și din dorința lui, că este și el impetuos…. Intră într-un film și apoi nu-și mai dă seama că joacă un rol. Eu i-am spus: „Oprește-te, că și eu știu ce înseamnă televiziune. Știu că trebuie să provocăm o situație, dar există o limită', a dezvăluit Cristina Șișcanu în cadrul ediției din această seară a emisiunii Ego Life.

Cătălin Botezatu a făcut primul pas spre împăcare

Totuși, la doi ani de când au fost protagoniștii unui scandal monstru, Cătălin Botezatu a decis să facă primul pas spre împăcare. A invitat-o chiar la o prezentare de modă.

„El a făcut primul pas. El m-a invitat la un eveniment de-al lui, o prezentare de modă și i-am spus că vin dacă vine și el la mine în emisiune.

Situația pe care eu am avut-o cu Cătălin simțeam că o pot rezolva mai îndesat atunci, dar l-am lăsat și el s-a simțit prost. Avea conștiința încărcată pentru că greșise vizavi de mine și i-am dat ocazia să își descarce conștiința și să fim mai bine din nou împreună.', a declarat Cristina Șișcanu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton