De ce s-a retras Lora de la Vorbește Lumea: "Acesta e principalul motiv și e întemeiat"

 Oana Pantazi
.

De ce s-a retras Lora de la Vorbește Lumea. După ce, inițial, Lora a anunțat că pleacă de la Vorbește Lumea pentru a se dedica pe deplin carierei și proiectelor personale, ulterior artista a revenit cu o confesiune publică. Iată care este, de fapt, adevăratul motiv al plecării sale de la emisiunea matinală de la PRO TV!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, Lora a anunțat că se retrage de la Vorbește Lumea, luându-și faniii prin surprindere. După plecarea temporară a Adelei Popescu, ce urmează să devină curând mamă pentru a treia oară, Lora a făcut echipă foarte bună cu Cove, așadar decizia artistei de a părăsi emisiunea matinală a luat pe toată lumea prin surprindere. Recent, artista le-a mărturisit fanilor săi care este adevăratul motiv pentru care a ales să plece de la Vorbește Lumea.

182354967_4587455044605236_9191037113032315630_n-766×1024-1182354967_4587455044605236_9191037113032315630_n-766×1024-1

De ce s-a retras Lora de la Vorbește Lumea

De ce s-a retras Lora de la Vorbește Lumea? La începutul acestei săptămâni, fanii au fost luați prin surprindere de formatul ușor schimbat al emisiunii matinale de pa PRO TV. În pofida faptului că platoul era plin – lui Cove dându-i replica Theo Rose, Viviana sposub, Sore și haioșii Veverița și Coțofană – telespectatorilor nu le-a scăpat, evident, absența Lorei din emisiune.

La scurt timp, artista a fost asaltată de fanii ei din social media cu întrebări atât pe contul de Instagram, cât și pe cel de Facebook. Aceștia au dorit să afle chiar de la Lora adevărul despre plecarea de la Vorbește Lumea.

„Și totuși… care a fost adevăratul motiv pentru care ai renunțat la Pro?', a întrebat-o cineva pe Instagram.

Citește și: Lora a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident: „Am avut probleme fizice, dar și psihologice” / EXCLUSIV

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire: „În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite

Citește și: Șerban Copoț și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment

Lora: „Nu pot renunța la mine'

Răspunsul Lorei nu s-a lăsat prea mult așteptat:

„Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată.

Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut. Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat', a mărturisit Lora.

Artista vrea să se dedice mai mult proiectelor personale

După ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu s-a decis să ia o pauză de la cariera sa profesională pentru a ști că bebelușul pe care îl poartă în pântece nu este expus niciunui pericol. Drept urmare, actrița a fost înlocuită de Lora, care a format o echipă excepțională împreună cu Cove, în ultimele cinci luni de zile.

Deși au format un cuplu cu o chimie perfectă, Lora a decis că a venit momentul să plece de la Vorbește Lumea. În ediția de vinerea trecută a emisiunii de la PRO TV, Lora a mărturisit că s-a atașat de acest proiect și că îi este greu să se despartă de experiența minunată pe care a trăit-o în ultimele 5 luni. Totuși, programul artistei a devenit tot mai încărcat și își dorește să aloce mai mult timp proiectelor personale.

Lora: „Programul meu este tot mai încărcat'

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale’, a declarat Lora, la sfârșitul ediției emisiunii Vorbește Lumea, din 11 iunie, de la PRO TV. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton