De ce s-a lăsat Mihai Morar de televiziune. Ce se întâmpla în culisele emisiunii Răi da Buni: "Dacă îmi dădeam seama mai devreme..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Morar a avut una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena Stars, „Răi da’ Buni”. În ciuda audienței ridicate, Mihai Morar și-a surprins fanii când a decis să renunțe la show-ul care l-a consacrat și să părăsească lumea televiziunii. Morar a spus ce s-a întâmplat de fapt în culiselele „Răi da’ Buni”, încât a decis să spună „adio”. Iată de ce s-a lăsat Mihai Morar de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce s-a lăsat Mihai Morar de televiziune. Mihai Morar este în continuare unul dintre cei mai urmăriți oameni din mass-media, datorită podcastului „Fain și simplu”, dar ca prezentator la Radio Zu. Mihai Morar a intrat în atenția publicului datorită show-ului „Răi da’ Buni”, de pe Antena Stars. Deși emisiunea a avut succes, Morar a decis să renunțe la statutul de prezentator și să iasă din televiziune. Unul dintre motivele pentru care a părăsit „Răi da’ Buni” a fost faptul că nu mai rezona cu formatul emisiunii. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele show-ului și ce l-a determinat să iasă din televiziune.

morarmorar

De ce s-a lăsat Mihai Morar de televiziune

Mihai Morar a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a decis să renunțe la show-ul „Răi da’ Buni”. Morar a menționat că nu mai rezona de ceva timp cu show-ul, iar rutina în care intrase îl făcea să se simtă din ce în ce mai blazat.

„Momentul 0 nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea cu emisiunea pe care am prezentat-o. Problema e când ajungi la minus. M-am dus, normal, că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitații care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul.

Citește și: Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii'. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și: ‘În momentul acela, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat’. Mihai Morar, despre operația suferită de fiica lui

Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, eu cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să fii ok cu sufletul, dorințele tale, visurile tale. Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme.”, a menționat Morar la podcastul Ilincăi Vandici.

Lecția importantă învățată de Mihai Morar despre carieră: „Intri într-o capcană”

Mihai Morar a mărturisit că deși este foarte îndrăgostit de meseria lui și de ceea ce face în prezent, știe când să se oprească și să spună „stop”, astfel încât să nu-i afecteze sănătatea.

„Sufletul meu e acum în tot ceea ce fac. Pun mult suflet! E un consum pe care nu am cum să îl realizez acum. Terapeutul meu e frizerul meu, el îmi mai spune, se mai uită la poze cu mine și îmi mai spune, mă sună, fără să ajung la el la salon, îmi zice: „Nu arăți bine! Ești obosit! Las-o mai încet”. Chiar dacă îți place ce faci, intri într-o capcană, îți place atât de mult și nu îți mai dai seama dacă îți face bine, dacă îți face rău. Nu te mai vezi din exterior. E bine să ai oameni atenți la tine', a încheiat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton