De ce radiază de fericire Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Închei anul în stil mare”

 Dumitrache Laura
.

De ce radiază de fericire Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a avut parte de un an plin de schimbări. Artista s-a despărțit de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale, după 12 ani de căsnicie. Deși a trecut printr-o perioadă dificilă, vedeta s-a axat pe cariera ei muzicală, iar acum radiază de fericire. Cântăreața a reușit să nu lase divorțul să-i afecteze cariera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce radiază de fericire Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsătorie. Au împreună două fetițe minunate, care au rămas în grija artistei. Dincolo de viața sa personală, Alina Sorescu se declară fericită. De curând, artista a avut o revenire spectaculoasă în muzică, iar acest lucru o bucură enorm.

alinaalina

Deși nu a fost ușor în ultima perioadă, se pare că Alina Sorescu a reușit să treacă peste despărțirea de Alex Ciucu. Artista a dezvăluit că și-a găsit echilibru și este foarte fericită. Vedeta trece printr-o perioadă de succes din punct de vedere profesional.

Citește și: Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu:'A fost un an complicat. Vreau multă liniște'

Citește și:Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj:'Temerea cea mai mare a fost legată de…'

Citește și:Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:”Îmi voi croi povestea aici”

Citește și:Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…'

De ce radiază de fericire Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au separat după 12 ani de căsătorie și doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar cele două fiice pe care le au împreună au rămas alături de mama lor. Recent, artista a declarat că este fericită și că trăiește o perioadă înfloritoare, din punct de vedere profesional. Cântăreața nu a lăsat divorțul să-i afecteze cariera, iar acum are succes în muzică. Alina Sorescu a dezvăluit ce o face să zâmbească și ce îi dă putere să meargă mai departe.

„Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune.Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii. Fac foarte multe lucruri, tocmai de aceea am venit să îmi promovez evenimentul pe care îl voi găzdui pe 20 decembrie la Ateneul Român. Voi prezenta, un spectacol caritabil unde voi prezenta, voi cânta alături de celebra trupă Valahia, dirijată de maestrul Florin Totan, îl vom avea invitat pe marele Gheorghe Zamfir..”, a declarat Alina Sorescu, pentru WOWbiz.ro.

Alina Sorescu: „Nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze…”

Alina Sorescu, 36 de ani, traversează o perioadă frumosă pe plan profesional. Artista va încheia anul în stil mare și va cânta în fața oamenilor, fiind înconjurată de copii. Vedeta este încrezătoare că va fi bine și este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase de care are parte.

Așa că, nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când ai lucruri atât de frumoase care ți se întâmplă. Așadar, închei anul acesta în stil mare, pe o scenă mare, așa cum am tot ținut-o în 2022, am cântat la Sala Palatului, unde am avut o sală arhiplină, alături de picii mei, de invitații noștri, am lansat trei clipuri. Chiar a fost un an bun profesional.”, a mai spus artista.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la divorț, după 12 ani de mariaj

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a luat multă lume prin surprindere. Artista a fost cea care a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a pus capăt relației cu tatăl fiicelor sale. Fanii și-au arătat susținerea și au fost alături de ea încă de la început.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.  Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanța a procesului.  Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”a scris la acel moment Alina Sorescu, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton