De ce poartă soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, verigheta la gât: „Pentru că ar fi expusă unei...”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat de ce își poartă soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, verigheta la gât. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către prezentatoarea TV. Pentru vedeta de la Prima TV și partenerul ei de viață, această bijutierie are o poveste frumoasă și personală. La rândul ei, și șatena a mărturisit că verigheta ei este ascunsă între celelalte inele sau, mai bine zis, „protejată' de ele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce își poartă soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, verigheta la gât. Ei bine, misterul a fost deslușit acum, chiar de către îndrăgita prezentatoare. Știrista de la Prima TV a mărturisit într-un interviu ce însemnătate specială are această bijuterie, atât pentru ea, cât și pentru partenerul ei de viață.

sot-andreea-berecleanu-verigheta-1sot-andreea-berecleanu-verigheta-1

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, sunt un exemplu în rândul cuplurilor, datorită iubirii necondiționate pe care și-o împărtășesc, în orice moment. Aceștia sunt căsătoriți din 2016 și trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești. Deși e o fire discretă, la fel ca partenerul ei, jurnalista a dezvăluit recent care e „secretul' relației sale de lungă durată. De asemenea, a spus și de ce bărbatul își poartă verigheta la gât.

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre războiul din Ucraina și cum s-a implicat pentru a-i ajuta pe refugiați:„Traumele, dezrădăcinarea, violența…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce'/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, clipe de groază după ce a făcut o criză de astm:„Se sufoca. Știam că am doar câteva minute să găsesc medicamentul'

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg'

De ce își poartă soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, verigheta la gât

Andreea Berecleanu poartă mai multe bijuterii pe inelarul mâinii stângi. Conform spuselor ei, verigheta sa este protejată de celelalte inele, fiind o bijuterie foarte delicată. Aceasta a povestit că are greutatea și grosimea firului de iarbă și că e cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul ei a ales să o poarte la gât, pentru că, din cauza profesiei lui, ar putea să o piardă. De altfel, așa o simte cel mai aproape de sufletul lui.

„Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet.

Inelul de logodnă este un inel vechi cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin', a mărturisit Andreea Berecleanu pentru unica.ro.

Care e secretul relației lor

Anul acesta, Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, împlinesc 6 ani de căsnicie. Sunt fericiți că s-au găsit și, spune ea, nu a existat niciun moment în care ea și partenerul ei să se fi gândit la despărțire. Știrista a dezvăluit care e „secretul' relației lor de lungă durată, într-o confesiune emoționantă.

„Îmi doresc să fie de durată, evident! Asta înseamnă să fim amândoi sănătoși! Dar cred că mai importantă este potrivirea. Mulți au relații de durată fără a avea nimic în comun. Știu, pare un paradox, dar e o realitate tristă. La fel cum cunosc căsnicii de peste 50 de ani care funcționează superb, acolo unde este dragoste.

În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală', a continuat ea.

Andreea Berecleanu: „Nu am avut conflicte'

Întrebată cum gestionează ea și soțul ei conflictele din cuplu, Andreea Berecleanu a susținut că nu au avut până acum conflicte în relație. A recunoscut însă că există, uneori, puncte de vedere diferite.

„Nu am avut conflicte. Mai sunt puncte de vedere diferite, dar nimic care să degenereze vreodată sau să genereze situații de criză. Nu ne pierdem timpul cu așa ceva', a explicat jurnalista.

Cum i-au ajutat jurnalista și soțul ei pe refugiații din Ucraina

La fel ca mulți români din întreaga țară, și Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan, au sărit în ajutorul refugiaților ucraineni.

„Am făcut tot posibilul să ajutăm la angajarea lor, în funcție de tipul de activitate solicitat. Apoi eu am donat haine și obiecte necesare, implicându-l și pe Petru în mod direct. Am norocul unui copil bun la suflet, empatic, care sare imediat în ajutor. Iar Eva, care e la distanță, în Londra, a ajutat psihologic colege de facultate din Ucraina. Mi se pare important orice gest', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton