De ce a plâns Anamaria Prodan când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum: „Sunt puternică!”

 Martin Lorena
.

De ce a plâns Anamaria Prodan atunci când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum. Joi, 12 mai 2022, Anamaria Prodan a avut evenimentul de lansare a noului său parfum. Aceasta a venit însoțită de copiii și prietenii ei apropiați, care au susținut-o necondiționat. Printre invitați s-a numărat și naistul Nicolae Voiculeț, care a emoționat-o pe impresară până la lacrimi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a organizat ieri, 12 mai 2022, unul dintre cele mai așteptate evenimente! Ea și-a lansat propriul său parfum, moment de la care nu au putut lipsi copiii și prietenii apropiați. Vedeta a fost vizibil emoționată, mai ales în momentul în care naistul Nicolae Voiculeț i-a interpretat o piesă. Aceasta a făcut câteva declarații cu privire la clipa în care a fost nevoită să își șteargă lacrimile de pe față.

Prodanca-lansare-1Prodanca-lansare-1

Aceasta a mărturisit faptul că și mama sa, Ionela Prodan, și-ar fi dorit să își lanseze propriul parfum. Iată ce declarații a făcut încă actuala soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit’

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat’

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor’

De ce a plâns Anamaria Prodan atunci când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum

De ce a plâns Anamaria Prodan atunci când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum. În momentul în care Anamaria Prodan l-a auzit pe naistul Nicolae Voiculeț interpretând o piesă, lacrimile au curs fără ca impresara să le poată controla. Aceasta a mărturisit faptul că artistul era unul dintre favoriții mamei sale, alături de care regretata solistă a și interpretat mai multe melodii.

„Plâng, dar sunt puternică. Am emoții. Voiculeț era favoritul mamei mele, au înregistrat împreună melodii. Ăsta este proiectul meu de suflet, să scoatem albumul acela împreună. Să fie ascultate melodiile lor, melodiile pe care nu au mai apucat să le lanseze', a spus aceasta.

Vrea să îi îndeplinească dorințele mamei sale

Anamaria Prodan a recunoscut faptul că își dorește să îndeplinească cât mai multe dorințe ale regretatei Ionela Prodan. Cartea și parfumul au fost două dintre cerințele solistei, iar impresara a avut grijă la fiecare detaliu.

Am îndeplinit multe dintre dorințele ei. Carte, și a mea și a ei, parfumul acum, și ea a avut, dar pe vremea aceea nu a prins. Încă nu am făcut lansarea oficială a parfumului, este ceva high class, pentru că întotdeauna am făcut totul perfect. Nu știu câte cărți sunt de calitatea cărții mele, nu știu câte parfumuri sunt de calitatea a ceea ce am scos', spunea vedeta pentru FANATIK.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton