De ce nu vrea Lorena Tonciu să se afișeze cu iubitul ei: "Este gelos, ne-am cam certat"

 Dumitrache Laura
.

Lorena Tonciu, sora mai mică a Andreei Tonciu a recunoscut că iubește. Tânăra are o relație de mai bine de patru cu un băiat, dar a preferat să îl țină departe de ochii lumii. Sora Andreei este discretă cu viața sa personală și nu s-a afișat niciodată alături de bărbatul cu care are o relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lorena și Andreea Tonciu au o relație strânsă și de-a lungul anilor, cele două au trecut prin schimbări, apelând la multe intervenții estetice. Cele două surori și-au schimbat fizionomia, iar acum sunt mulțumite de operațiile pe care le-au făcut. Dacă Andreea Tonciu și-a construit o familie alături de Daniel Niculescu, despre Lorena Tonciu nu se cunosc multe detalii despre viața ei personală.

Lorena TonciuLorena Tonciu

Andreea Tonciu și-a făcut o carieră în televiziune, iar de-a lungul timpului a fost implicată în numeroase scandaluri. De când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și a devenit mămică, viața brunetei s-a schimbat radical. Cu toate astea, puțini știu că sora ei, Lorena, în vârstă de 22 de ani îi calcă pe urme.

Citește și: Ce operații estetice are Lorena, sora Andreei Tonciu:„Mi-aș face orice, numai să arăt bine'

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice:„Sunt obsedată să…'

Citește și: CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor:”E un fătălău” / „Ești ratat”

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu.Cum a slăbit 30 kg în 6 luni

Lorena Tonciu, dezvăluiri despre iubitul ei

Lorena Tonciu este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Sora Andreei Tonciu are o relație serioase de mulți ani cu un băiat, pe care a preferat să îl țină de parte de lumina reflectoarelor. Recent, tânăra a dezvăluit că trăiește o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de patru ani. Cu toate astea, Lorena preferă să nu se afișeze alături de partenerul ei. În urmă cu puțin timp, Lorena s-a afișat pe rețelele de socializate alături de un alt bărbat, motiv pentru care a avut un conflict cu iubitul ei.

Am un iubit de patru ani aproximativ. Iubitul meu a aflat, pentru că tipul este cunoscut și îți dai seama că a văzut și iubitul meu. Ce să spună, îți dai seama că nu i-a convenit să mă asocieze lumea cu un alt bărbat. Este gelos, ne-am cam certat puțin, dar acm este ok totul pentru că a înțeles că nu pot să am vreodată treabă cu băiatul acela. Vreau să fiu fericită și să nu știe nimeni de viața mea', a mărturisit Lorena Tonciu,relatează spynews.ro.

De ce nu vrea Lorena Tonciu să se afișeze cu iubitul ei

Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu, este foarte fericită alături de iubitul ei. Chiar și așa, aceasta a decis să nu se afișeze alături de partenerul ei. Tot ce își dorește este să fie fericită alături de el și nu se ferește să recunoască că are lângă ea un bărbat de mai bine de patru ani. Lorena pare împlinită din toate punctele de vedere. În ceea ce îl privește pe bărbatul cu care s-a afișat pe rețelele de socializare, aceasta a spus că nu are nicio treabă cu el.

,, Nu am un nou iubit, stați liniștiți. Cu domnul din video m-am întâlnit la munte, am urcat cu telecabina, am făcut două-trei poze și m-a văzut acolo. Mi-a spus că sunt foarte frumoasă și dacă pot să fac un tik-tok cu el. O poză mi-a spus inițial. I-am spus că da, suntem oameni, nu pot sa refuz. ', a spus Lorena Tonciu.

Câte operații estetice are Lorena Tonciu

La doar 22 de ani, Lorena Tonciu are numeroase intervenții estetice. Sora Andreei Tonciu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și schimba fizionomia. Lorena are silicoane, și-a micșorat nasul, și-a mărit buzele și a apelat la multe alte intervenții pentru a arăta impecabil. Mai mult, bruneta nu vrea să se oprească aici.

Anul trecut, Andreea Tonciu dezvăluia că Lorena se pregătea de o nouă intervenție estetică, la o clinică privată din Turcia. „Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine', spunea atunci Andreea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton