De ce nu vrea Anamaria Ferentz să mai vină în România: "M-am gândit că asta e cea mai bună soluție"

 Oana Pantazi
.

Anamaria Ferentz a luat decizia de a părăsi România în urmă cu mai mulți ani, iar acum și-a găsit fericirea în America. Artista mărturisește că își vede familia o dată pe an, însă a ales să nu mai vină în țară. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sunt mai bine de zece ani de când Anamaria Ferentz a părăsit România pentru America, unde în prezent artista trăiește o poveste de dragoste alături de un afacerist american. Chiar dacă nu a mai venit de multă vreme acasă, Anamaria își întâlnește totuși mama și fratele, care locuiesc în România, o dată pe an. Acest lucru se întâmplă însă la jumătatea distanței, aceștia petrecându-și vacanțele în Europa.

Aanamaria-FerentzAanamaria-Ferentz

De ce nu mai vine Anamaria Ferentz în România

Dat fiind că nu își vede familia decât o dată pe an, în perioada vacanței, iar ai ei preferă să nu zboare pe o asemenea distanță, Anamaria Ferentz a găsit o soluție avantajoasă pentru toți – întâlnirile la jumătatea drumului, în țări europene. Și cum anul trecut s-a îndrăgostit de Spania, și anul acesta a ales să meargă tot în Marbella, alături de mama și de fratele ei.

Citește și: Cum arăta Anamaria Ferentz când era în trupa Demo și ce face acum. Zici că nu a îmbătrânit nici o zi din 2000

Citește și: Anamaria Ferentz, primele imagini cu noul iubit american: „De ziua mea, m-a surprins cu…”

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:’Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea’

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume

Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim', a povestit Anamaria Ferentz, pentru Click!

Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui

În prezent, Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist american. Artista radiază de fericire și se declară o femeie liniștită și împlinită, mărturisind că are o relație stabilă și frumoasă cu iubitul său. De dragul bărbatului iubit, ea a părăsit Los Angeles și s-a mutat în Oregon, la fermă. Iubitul artistei are o fermă de care se ocupă, iar Anamaria este extrem de fericită că trăiește cum și-a dorit întotdeauna. De asemenea, solista are acum o familie foarte mare, pentru că partenerul său de viață are 7 copii.

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate… unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.

Apoi, mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie! De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!‘, a spus Anamaria Ferentz, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton