De ce nu spune Amalia Enache cine este tatăl fetiței sale: "Are un alt stil de viață și..."

 Raiciu Adriana
.

De ce nu spune Amalia Enache cine este tatăl fetiței sale. Amalia Enache este una dintre cele mai iubite vedete din țara noastră, însă și-a ținut tot timpul viața personală departe de ochii curioșilor. A apărut foarte rar la evenimente alături de partenerul ei, iar mulți au fost cei care s-au întrebat cine este acesta. Recent, prezentatoarea a spus care este motivul pentru care nu spune cine este tatăl fetiței sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele îndrăgite prezentatoare din România. Are o carieră impresionantă în televiziune, însă și o familie extrem de frumoasă. Împreună cu partenerul ei de viață, care stă departe de lumina reflectoarelor, are o fetiță, Alma.

2Amalia-Enache-683×1024-12Amalia-Enache-683×1024-1

Îndrăgita vedetă de televiziune și-a ținut departe viața privată de ochii curioșilor, motiv pentru care nu a dezvăluit nici până acum cine este tatăl fetiței sale. Recent, Amalia Enache a spus care este motivul pentru care nu spune cine este bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Cum se înțelege Amalia Enache cu tatăl fetiței sale:„Lucrurile s-au schimbat deja’

Citește și: Speriată de cancer, Amalia Enache a făcut analiza genetică:’Nu am așteptat cu nerăbădare rezultatul’ / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Alex Delea de la Survivor:'Tata a ales să nu participe în viața mea'

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat’

De ce nu spune Amalia Enache cine este tatăl fetiței sale

Amalia Enache și partenerul ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Deși cei doi au împreună o fetiță și au o relație de câțiva ani, însă rareori au fost văzuți pe la evenimente sau prin postările de pe rețelele de socializare.

De curând, în cadrul unui interviu, îndrăgita prezentatoare de televiziune a spus care este motivul pentru care nu îi dezvăluie idenitate partenerului de viață. Vedeta susține că, în primul rând, acesta nu este o persoană publică și preferă să rămână în spate. În plus, se pare că ar avea un stil de viață diferit față de al ei, motiv pentru care au și avut o relație la distanță pentru o perioadă.

„E tatăl ei. Nu este o persoană publică.Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.”, a declarat Amalia Enache, pentru click.ro.

Amalia Enache, detalii despre bărbatul din viața ei

Invitată la un podcast, Amalia Enache a dat mai multe detalii despre tatăl copilului ei.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc. Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă’, s-a confensat ea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton