De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu fiul, deși are vârsta de 3 ani: ”Suntem în tratative. Vreau, dar nu...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu fiul, deși are vârsta de 3 ani. Toată lumea știe faptul că în urmă cu trei ani, Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată. Fanii săi au fost cu adevărat surprinși de marea veste, astfel că au continuat să fie alături de ea și să-i fie aproape în orice moment. Totuși, deși actrița este foarte activă în mediul online și împărtășește diferite clipe cu cei care o urmăresc, în cei trei ani de când s-a născut fiul ei nu s-a vorbit nimic despre botez. Ei bine, de data aceasta Ramona Bădescu a dat o serie de detalii despre acest eveniment din viața lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea. Ei bine, se bucură de o viață frumoasă pe plan profesional, cât și atunci când vine vorba de viața personală. Are un partener de viață iubitor, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii a rezultat și un băiețel absolut minunat.

badescu-1badescu-1

Viața Ramonei Bădescu s-a schimbat radical după ce a devenit mamă. Frumoasa actriță a lăsat pe locul doi activitățile din sfera profesională și s-a ocupat în permanență de fiul ei, mai ales că nu mai sper lao astfel de minune. Cu toate astea, destinul i-a dat șansa să fie mamă pentru prima dată și să aibă un copil, care să-i lumineze și însenineze zilele.

Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă: „Trăiesc într-o tensiune continuă'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: 'Ne-am dorit atât de mult copil, încât…'

Citește și: Dovada că Lidia Buble şi Horațiu Nicolau încă formează un cuplu, după zvonurile despărțirii. Imaginile care arată că cei doi nu s-au separat

Citește și: Cum se simte Dana Săvuică, la trei săptămâni de când și-a micșorat sânii: „Peste două luni o să fiu ca nouă'. De ce a recurs la intervenția estetică

De ce nu și-a botezat Ramona Bădescu fiul, deși are vârsta de 3 ani

Ramona Bădeascu este mamă de trei ani, însă cu toate astea nu a făcut încă botezul fiului ei. Nu, actrița își dorește să își creștineze copilul, însă până acum nu a găsit un punct comun cu Fabio, partenerul ei de viață. Mai concret, cei doi se gândesc dacă să-l boteze în religia ortodoxă sau catolică. Deși au trecut trei ani de când caută un sens comun și cea mai bună decizie pentru băiatul lor, Ramona Bădescu a dat de înțeles că cel mai probabil evenimentul o să aibă loc în vara aceasta.

N-am apucat, pentru că vreau să îl fac într-un stil important și vreau și sunt în tratative cu Fabio, pentru că nu ne-am hotărât dacă îl facem ortodox sau catolic, dacă îl facem la San Pietro sau dacă îl facem la biserica din Craiova, unde am fost botezată. Suntem în tratative, așteptăm să termine și el grădinița și în vară o să îl facem, că să putem să ne luăm și noi o perioadă de câteva zile, ca să facem botezul așa în stil mare, ca o nuntă, să țină trei zile', a spus Ramona Bădescu, la Antena Stars.

Ce spune Ramona Bădescu despre nuntă

Ei bine, Ramona Bădescu nu s-a oprit cu șirul declarațiilor doar la cele despre botez. Într-adevăr, este cel mai important eveniment de până acum din viața fiului ei, însă nici când vine vorba despre nunta cu tatăl copilului ei nu vorbește cu mai puțină plăcere și emoție. Actrița a declarat că o să aibă loc în curând și căsătoria cu partenerul ei de viață, urmată de o petrecere doar cu cei apropiați, de preferat pe malul mării.

„Chiar dacă mă simt oficial căsătorită, da, îmi place să fac acea petrecere foarte selectă și foarte rezervată, pentru că la vârsta mea, nu vreau să fac petreceri mari. Vreau să mă bucur de adevărații mei prieteni alături de mine. Mi-aș dori să fac nunta pe o plajă, desculță, cu câțiva oameni', a mai spus vedeta.

Cum se descurcă Ramona Bădescu în rolul de mamă

Ei bine, deși a devenit mamă la o vârstă mai înaintată, mai concret la 51 de ani, Ramona Bădescu este foarte încântată de rolul de mamă. Într-adevăr, nu îi este deloc ușor, mai ales că a trebuit să învețe totul de la 0. Totuși, deși este alături de el în orice moment, actrița a angajat și două bone pentru a avea sprijin atunci când are nevoie.

„Este cea mai grea responsabilitate să fii mamă, este greu, dar tare frumos! Pentru mine totul a fost solicitant. M-am trezit la vârsta asta cu un copil, a trebuit să citesc tot, am învăţat de la 0. I-am pregătit eu tot, inclusiv mâncarea. L-am alăptat timp de 2 luni şi jumătate. Are şi două bone, dar mama e tot mamă. Trebuie să fiu mereu acolo, să fiu prezentă.’, a spus ea la Vorbește Lumea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton