Alina Pușcău dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii: „Toate relațiile pe care le-am avut au fost toxice, probabil eram divorțată până acum”

 Radulescu Ruxandra
.

Alina Pușcău dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii. Vedeta în vârstă de 41 de ani, e considerată una dintre cele mai de succes modele din România. A avut parte de recunoaștere internațională, a defilat pentru cei mai mari designeri și s-a iubit cu actori de la Hollywood. Alina Pușcaș a oferit recent detalii pentru care nu a dorit să se căsătorească sau să aibă copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii. Alina Pușcău a dezvăluit aspecte din viața personală la emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV. Model de profesie, ea a cunoscut un succes fulminant. Deși împlinită în plan profesional, povestea s-a desfășurat cu totul diferit în plan sentimental. Alina Pușcaș a avut, în trecut, o relație cu actorul Vin Diesel, dar și cu alte persoane celebre. Cu toate acestea, frumoasa româncă a conștientizat că are nevoie să-și găsească liniștea interioară. Vedeta a povestit cum s-a desfășurat relația cu faimosul actor și a spus și motivul pentru care nu-și dorește să mai rămână în țară.

ptq0mczoyxnopte1ndy0zgrlmgzln2u3zmq5njiymznloti2y2vhytu5.thumb_ptq0mczoyxnopte1ndy0zgrlmgzln2u3zmq5njiymznloti2y2vhytu5.thumb_

Alina Pușcău dezvăluie de ce nu s-a căsătorit și nu are copii

Alina Pușcaș, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a făcut mărturisiri despre dramele personale, care au împiedicat-o să-și întemeieze o familie până la acest moment. Modelul a dezvăluit că rănile sufletești au făcut-o să aleagă parteneri nepotriviți. Pușcaș și-a dat seama, de îndată ce a ajuns pe marile podiumuri ale lumii, că celebritatea și banii nu aduc fericirea.

Citește și: Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio:'Ne-am cunoscut la Paris'. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Citește și:Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o:'A fost dificil, dar necesar'/ INTERVIU

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…’

Citește și: Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Cu cine locuiește, de fapt, minora: „A fost o decizie pe care am luat-o împreună

Am fost și eu rușinoasă, am avut o grămadă de răni pe care acum le înțeleg, Dumnezeu mi-a dat noroc în viață, să pot să călătoresc, să pot să întâlnesc lume faimoasă, văd oamenii ăștia care sunt bogați, sunt faimoși, mulți dintre ei nu sunt fericiți (…) eu mi-am dorit mereu să fiu fericită. Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine (…) Nu am fost îndrăgostită, mi-am dat seama că toate relațiile pe care le-am avut au fost toxice, dar mi-au arătat ce aveam de lucrat la mine, ca să pot să întâlnesc jumătatea cealaltă, care este exact ca mine', a spus ea la „Vorbește lumea„.

Alina Pușcău: „N-aveam cum să am pe cineva”

Alina Pușcău a făcut cursuri de dezvoltare personală, care au ajutat-o să se cunoască mai bine pe ea însăși. Ea a ajuns la concluzia că abia acum a înțeles ce înseamnă cu adevărat o relație de iubire. Pușcău simte că partenerul ar trebui să-i confere un sentiment de liniște și siguranță. Ea a revenit de curând în țară, dar vreme de 20 de ani a locuit în SUA. Pușcău are de gând să se întoarcă în Statele Unite, întrucât nu se poate adapta culturii din România.

N-aveam cum să am pe cineva, să am familie, probabil eram divorțată până acum și cu un copil, dar am vrut să merg cât mai departe și să înțeleg de ce sunt eu aici, pe Pământ, după aceea pot să întâlnesc dacă e să fie, dacă nu e… Cu bărbatul trebuie să te simți ca acasă, nu trebuie să fie chimia aia, că e o boală, trebuie să te simți în suflet că ești împlinită (…) Anul viitor vreau să plec din nou în Los Angeles, nu cred că aici pot să întâlnesc pe cineva, îmi e greu să înțeleg mentalitatea, am plecat de mică și am altfel de mentalitate', a mai adăugat ea.

Alina Pușcău, detalii despre relația cu Vin Diesel

Alina Pușcău povestit câte ceva și despre relația cu celebrul actor Vin Diesel. Acesta a fost unul dintre oamenii care i-au oferit un suport moral și au încurajat-o, pe vremea când era nou venită la Hollywood.

Din relația cu Vin Diesel țin minte că îmi spunea că sunt puternică și că pot să fac orice, stai puțin, tu ești stare, eu nu sunt, dar mi-am dat seama apoi că nu contează asta, contează să fii un om bun', a relatat Alian Pușcău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton