De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă: „Mi-aș fi dorit trei copii”

 Borcilă Andreea
.

De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă. Celebra artistă și soțul ei fac parte din categoria celor mai longevive și solide cupluri. De peste 20 de ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiat și o fată. Vedeta, deși are o familie numeroasă, și-ar mai dori încă un copil, dar vârsta și-a spus cuvântul. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în adolescență, s-au îndrăgostit, iar de atunci și până acum au trecut mai bine de 20 de ani de când sunt împreună la bine, și la rău. Primul lor sărut a fost chiar pe digul de la Eforie Sud, pe când aveau 16 ani. 

andreea-banica-2andreea-banica-2

Cei doi s-au cunoscut la liceu, timp în care actualul ei soț făcea naveta de la Eforie Nord la Eforie Sud. Lucian era proaspăt boboc, iar blondina în clasa a 10-a. De atunci, cântăreața și-a promis că cel care o va cuceri va fi soțul și tatăl copiilor ei. Dincolo de povestea lor de dragoste, Andreea Bănică și soțul ei formează o echipă și pe plan profesional. Lucian Mitrea este chiar managerul artistei de mai mulți ani. 

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Citește și: Ce a pățit Andreea Bănică pe aeroportul din Egipt:„Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien'

Citește și: Procesul Elenei Udrea de la Sofia a fost amânat.Ce au stabilit judecătorii din Bulgaria

Citește și: Dana Rogoz, la 8 ani de la decesul tatălui ei:„Am început să plâng, necontrolat'

De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă

Pentru artistă, ideea de a rămâne însărcinată nu mai pare realizabilă, iar asta pentru că nu mai este la prima tinerețe. Vedeta își mai dorește un copil, însă cu toate astea, Andreea Bănică se ocupă în detaliu de creșterea lui Noah și a Sofiei.

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, despre viitoarea bonă

Artista a anunțat, acum ceva timp, că ea și soțul ei au decis că au nevoie de ajutor în casă. Dincolo de treburile casnice, femeia ar trebui să îndeplinească mai multe sarcini. Vedeta a menționat toate detaliile în mediul online, sperând ca adepții ei să-i ofere recomandări.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă. Dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale. Să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații.

Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele’, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton