De ce nu mai dorm împreună Misty și Keo: "El abia așteaptă să revin în dormitor"

 Dumba Gabriela
.

Misty și Keo sunt împreună de mai bine de opt ani și au împreună o fetiță. Nu sunt căsătoriți, dar sunt un cuplu solid și au planuri de nuntă, pe viitor. Misty a dezvăluit, însă, recent, de ce nu mai doarme cu iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Debutul relației lor a fost unul cotroversat pentru că s-a zvonit că Alexandra Pavel, pe numele ei real, s-a infiltrat în relația pe care Keo o avea cu Andreea Bălan și a dus la despărțirea celor doi. Cu toate greutățile întîmpinate, cuplul Keo – Misty este mai solid ca niciodată. Chiar dacă acum nu mai dorm împreună.

keo-misty-si-fiica-lor-3keo-misty-si-fiica-lor-3

De ce Misty și Keo nu dorm împreună

Alexandra Pavel, cunoscută de mulți drept Misty, a fost prezentă la evenimentul Elle New Media Awards 2022, unde a vorbit despre noua etapă din viața fiicei sale, care a fost înscrisă la o grădiniță unde se fac tot felul de activități, chiar și în weekend.

„În toți anii aceștia, noi nu am plecat o noapte. Mă rog, Keo a ple at cu concertele, a fost și la Paris, am rămas și singură o săptămână, două la un moment dat. Fără mine, Arya nu a dormit.

Am încercat de două ori, asta de când a început să meargă la grădiniță.

O dată m-a sunat mama mea și vă dați seama că nu m-a sunat la primul plâns, m-a sunat când nu a mai știut ce să îi facă și a trebuit să ne întoarcem de unde eram, la o petrecere la Ambasada Belgiei.

A doua oară am fost la ziua unei prietene foarte bune și nu a mai plâns așa de tare, dar nu se putea odihni.

Se trezea din 5 în 5 minute: Mami! Unde e mami? Hai să o sunăm pe mami!', iar atunci ne-am hotărât să ne ducem. Dar, ușor, ușor, cred că o să existe progrese.

El abia așteaptă să revin în dormitor. Momentan, noi avem camera noastră, el camera lui. Camera Aryei nu mai este dormitorul ei, este camera de joacă și tot așa', a povestit Misty pentru Ego.

Citește și:Ce s-a întâmplat după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.S-au deschis dosare penale și s-au emis ordine de protecție

Citește și:Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău:'Am fost angajată destul și…'

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară:'Dacă stau mă ia amețeala'

Ce spune Misty despre relația cu Keo

Misty și Keo au trecut peste toate greutățile întâmpinate și formează un frumos cuplu de 8 ani de zile și au o fetiță minunată împreună, pe Arya, în vârstă de 4 ani.

Relația noastră a evoluat cât se poate de firesc și de frumos și nu am simțit că a trebuit să facem prea mari eforturi deși am trecut prin multe încercări împreună. Uneori, pentru unii dintre noi, tocmai acele încercări ne întăresc și ne unesc mai mult.

Ne-a legat încă de la început o iubire și o prietenie sinceră iar acest lucru , după ani și ani cântărește cel mai mult. Chiar am dat zilele trecute peste un citat și mă gândeam cât este de adevărat…ceva de genul dacă soțul/ soția nu îți este și cel mai bun/bună prieten/ prietenă, înseamnă că te-ai grăbit’, spunea Misty anul trecut pentru Fanatik.ro.

Misty a mărturisit că apariția fiicei lor în viața ei și a lui Keo a fost o binecuvântare și că i-a făcut să se iubească și mai mult, dar nu a negat c[ au trecut prin mai multe etape.

‘Orice relație parcurge mai multe etape într-un anumit ritm psihologic și nu este deloc că în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever. O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare.

Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urmă și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, Pentru că avem împreuna o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând. Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc’, a mai afirmat Misty.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton