De ce nu a devenit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, mamă până acum: „Nu este după cum vrem noi”. Sunt împreună de 13 ani

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu a devenit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, mamă până acum. Cosmin și Eliza Natanticu sunt împreună de 13 ani, iar de 4 ani sunt și căsătoriți. Adeseori au fost întrebați când vor deveni părinți, însă cei doi se pare că au preferat să amâne momentul. Eliza Natanticu a făcut noi declarații despre planurile de viitor ale cuplului, cu privire la mărirea familiei cu un copilaș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu a devenit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, mamă până acum. Cosmin și Eliza Natanticu s-au cunoscut în urmă cu peste 10 ani, datorită unei prietene comune. Cei doi și-au dat seama că se potrivesc de minune așa că au decis ulterior să devină soț și soție. Cosmin și Eliza Natanticu s-au căsătorit pe 9 septembrie 2018, după nouă ani de relație și i-au avut ca nași de cununie pe Mihai Bobonete şi pe soţia sa, Cătălina. Soții Natanticu nu au încă un copil, deși cuplul își dorește foarte mult. Iată ce a declarat Eliza Natanticu, recent, despre venirea pe lume a unui bebeluș.

https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2021_11_natanticu1-2-1024×683-1https___tacataca.prosport.ro_wp-content_uploads_2021_11_natanticu1-2-1024×683-1

De ce nu a devenit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, mamă până acum

Eliza Natanticu a declarat că își dorește un copil cu soțul ei, mai ales că vede în Cosmin un părinte excelent. Eliza a mai adăugat că în viitorul apropiat este foarte posibil ca cei doi să devină părinți.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi, este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern.

Citește și: Care e cea mai mare frică a lui Cosmin Natanticu de la Te cunosc de undeva! Ce face înainte de a urca pe scenă: „Nu e de glumit'

Citește și: Alina Pușcaș și Eliza Natanticu s-au sărutat pe scena iUmor: „S-au lipit foile de poveste!'

Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei', a declarat Eliza Natanticu, pentru Click!

Ce dietă de slăbit urmează Eliza Natanticu

Soția lui Cosmin Natanticu este focusată în prezent pe zona profesională și vrea să arate cât mai bine în perioada care urmează, așa că a început o dietă de slăbit.

„M-am apucat de o dietă să mai slăbesc. Este un regim americănesc în care mănânc orice și nu mă îngraș.

Mai exact, fac 20 de minute de mișcare pe zi și am trei mese. Am reușit să slăbesc în două săptămâni și jumătate patru kilograme ceea ce este foarte bine. Am mâncat aseară un burger vegan și uite că nu s-a pus nimic pe mine', a conchis, pentru Click!, Eliza Natanticu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton