De ce nu au copii Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express: „Ne dorim, însă nu...”

 Sutiu Theodora
.

Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express își doresc foarte mult să devină părinți, dar până acum, copilul se încăpățânează să nu apară. Actorul și soția lui s-au căsătorit în septembrie 2018, iar nași le-au fost le-au fost Cătălina și Mihai Bobonete. Acum, la trei ani de la căsătorie, cei doi vor să își mărească familia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cea care a vorbit despre acest sensibil subiect a fost soția lui Cosmin Natanticu. Invitată în emisiunea „Cea mai tare din parcare', la Antena Stars, Eliza a vorbit despre viața personală și a dezvăluit faptul că își doresc foarte mult să devină părinți, dar până în prezent, visul lor nu a devenit încă realitate. Din fericire, cele două vedete de la Asia Express nu au de gând să se lase bătuți așa ușor.

eliza-2eliza-2

De ce nu au copii Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express

În cadrul interviului, Eliza avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Cântăreața nu s-a ferit să vorbească și despre un subiect mai delicat din viața ei.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag', a declarat Eliza Natanticu, la Antena Stars.

Eliza a dezvăluit cu sinceritate că dorința cea mare a ei și a soțului e aceea de a avea un copil. Crede însă că se va întâmpla la momentul potrivit.

„Eu aș vrea gemeni. Am zis să facem doi deodată. Cred că aș fi o mamă bună.', a mai dezvăluit artista la TV.

Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express'

Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express' În timpul uneia dintre probele de la Asia Express, Eliza a făcut o serie de dezvăluiri emoționante din copilăria sa. Actrița a fost profund impresionată de o cățelușă care se ținea după ea și Cosmin în timpul unei provocări și a spus, cu lacrimi în ochi, că a fost abandonată când era mică.

„Această cățelușă a simți ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor și de-asta s-a ținut după noi. Mi s-a rupt sufletul când am abandonat-o, pentru că și eu am fost abandonată, la rândul meu, când eram mică, și am această chestie, nu-mi place să abandonez.

Vreau să fac un bine mereu. Mi s-a rupt sufletul. Parcă a fost trimisă de Dumnezeu. Aș fi luat-o acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am văzut astăzi. Mi-a adus aminte cine sunt, de unde am plecat. Nu pot să mai vorbesc acum', a spus Eliza.

Eliza și Cosmin, la un pas de despărțire

Eliza a vorbit, de curând, despre momentul în care au fost la un pas de despărțire. Cei doi au trăit clipe tensionate în relația lor, atunci când actorul a participat în cadrul unei competiții, dar s-a întors total schimbat.

Actrița mărturisește că au existat certuri, dar până la urmă au reușit să treacă peste toate problemele și acum sunt foarte fericiți.

„Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect.

Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze. A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta’, a spus Eliza Natanticu, de la Asia Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton