De ce nu are Daniela Condurache copii. E cel mai mare regret al său: "A trebuit să fac extrem de multe sacrificii"

 Dumba Gabriela
.

Mulți dintre fanii ei s-au întrebat de ce Daniela Condurache nu are copii, mai ales că a avut o căsnicie fericită și a declarat mereu că iubește copiii. Explicația a dat-o chiar cântăreața de muzică populară, însă regretul este unul tardiv. La 66 de ani, Daniela Condurache recunoaște că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este acela de a nu avea copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Condurache s-a îndrăgostit de soțul ei când avea 6 ani, a urmat o poveste de dragoste ca-n filme. Anii au trecut, iar destinele celor doi foști copii s-au unit, în final, în taina cununiei. Într-un final au divorțat, după 16 ani, dar au rămas buni prieteni.

daniela-condurache-1daniela-condurache-1

De ce nu are Daniela Condurache copii

Daniela Condurache este un nume cu greutate în muzica populară din România. De-a lungul celor mai bine de 30 de ani de carieră, artista îi încântă pe români cu melodiile ei, fiind foarte iubită de public. Însă, unul dintre cele mai mari regrete ale cântăreței de muzică populară este că nu a reușit să devină mamă.

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plătește oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecții severe.

Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aș investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aș fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.', a spus Daniela Condurache, într-un interviu mai vechi pentru taifasuri.ro.

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu: „Evenimentul va fi…’

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:Urmăm pașii stabiliți de instanță

De ce a divorțat Daniela Condurache după 16 ani

Daniela Condurache și Constantin Mândrișteanu au renunțat la relațiile în care erau implicați pentru a putea continua ceea ce păruse să fi început când aveau 6 ani. Muzica i-a readus împreună, ani mai târziu, dar tot muzica i-a și despărțit, după 16 ani.

Prima dragoste a fost la sase ani, cand eram prescolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mandristeanu, caruia i-am devenit sotie. Eram colegi si aveam afinitati unul fata de altul. Ne-am regasit dupa multi ani la Orchestra Rapsozii Botosanilor.

Bucuria de a ne revedea dupa atata timp a fost reciproca, ne-am redescoperit unul pe celalalt. El avea atunci alta prietena, eu alt prieten. Fiind impreuna in fiecare zi, in turnee, ne-am apropiat’, a mărturisit Daniela Condurache la Etno TV.

După 16 ani de căsnicie, cei doi soți au hotărât să o ia pe căi separate. De vină au fost turneele artistei de muzică populară și, implicit, timpul tot mai puțin petrecut împreună.

Am fost foarte fericiti! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amandoi. Am fost multi ani despartiti, normal ca am avut printre noi si foarte multa lume ca noi sa nu fim impreuna. Am fost casatoriti 16 ani, motivul nostru la divort: am fost prea mult timp plecata de acasa.

La divort aveam piciorul rupt, am mers la divort la bratul lui. Adevarul e ca orice barbat are nevoie de nevasta acasa, macar din cand in cand. Eu recunosc, ascensiunea profesionala nu mi-a mai dat voie sa stau acasa. Flacara inca exista, ne purtam respect reciproc, colaboram’, a mai marturisit Daniela Condurache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton