De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga. "Dacă mergeam, ne hăituiau..."

 Oana Pantazi
.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, în condițiile impuse de pandemie, iar colega ei de breaslă Saveta Bogdan a mărturisit motivul pentru care s-a temut să participe la funeraliile artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce, cu doar o zi în urmă, a încetat din viață în spital, în urma complicațiilor produse de COVID-19, Cornelia Catanga a avut parte de o înmormântare restrânsă, la care au participat doar 15 persoane. Regina muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum doar de familie și de câțiva apropiați, în condițiile impuse de coronavirus. Saveta Bogdan, dar și alte colege de breaslă de-ale reputatei artiste nu au putut participa, din păcate, la înmormântare.

Saveta-BogdanSaveta-Bogdan

Saveta Bogdan s-a temut să vină la înmormântarea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga a încetat din viață vineri, pe 26 martie, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator, după ce fusese infectată cu coronavirus. Înmormântarea a avut loc o zi mai târziu, însă din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: „Ea nu avea din ce trăi de un an”

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

La înmormântarea Corneliei Catanga au participat doar 15 persoane, membri ai familiei și apropiați, în ciuda apelului făcut de fiul artistei – „Fraților, veniți la înmormântarea mamei mele!” – pe conturile de socializare. Printre cei care nu au dat curs rugăminții se numără și Saveta Bogdan, colega de breaslă a Corneliei Catanga. Aceasta a mărturisit și motivul pentru care nu a venit să-și ia adio de la artistă.

Nimeni nu se gândea că o să o înmormânteze așa de repede. M-aș fi dus la înmormântare, dar, din cauza restricțiilor, nu am putut ajunge. Îmi pare tare rău, a fost un artist de calitate pentru țara noastră. Când urca pe scenă, toți ochii erau ațintiți spre ea, știa să facă show, chiar era o adevărată cântăreață. Dacă mergeam la cimitir, ne hăituiau gardienii, din cauză că acum înmormântările au loc în prezența unui număr mic de persoane. O să merg, zilele următoare, ca să îi aprind o lumânare și să îi duc o floare', a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru Playtech.

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali

La scurt timp după moartea artistei, soțul ei, Aurel Pădureanu, a făcut un apel la Gigi Becali să îl ajute cu înmormântarea, deoarece, în ultima perioadă cei doi soți avuseseră o situație materială dificilă. De altfel, Pădureanu l-a rugat pe Gigi Becali, cu ceva vreme în urmă să-i ajute și cu casa, deoarece el și cornelia Catanga locuiau cu chirie într-o vilă, chirie pe care, se pare, nu o mai puteau susține.

La scurt timp după înmormântare, Aurel Pădureanu a mărturisit că a fost dezamăgit de Gigi Becali, deoarece latifundiarul din Pipera nu i-a ajutat cu înmormântarea soției sale, așa cum s-a lăudat.

‘I-am zis așa: ‘Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ‘N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!’. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?‘ , a declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton